(Winnen) Paashaas Academie, de leukste film voor Pasen in de bioscoop

paashaas academie, pasen, familiefilm, winactie, bioscoop

Paaseieren verstoppen is een klusje die je niet zomaar doet. Alleen de allerbeste opgeleide hazen kunnen deze belangrijke klus aan. Om die reden worden Max en zijn vrienden goed getraind op de Paashaas Academie. Maar of alles wel van een leiden dakje gaat en of Pasen wel door kan gaan… Vanaf 6 april zie je dit spannende avontuur in de bioscoop. Lees meer over de film en maak kans op vrijkaartjes. Zit jij binnenkort dankzij Papa’s wereld in de bioscoop?

De film in het kort

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie om meesterhaas te worden. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen? 

Jaloerse vossen

Pasen wordt dit jaar bedreigd door een stel jaloerse vossen die ook eens een keer aardig gevonden willen worden door de mensen. Ze hebben een plan bedacht waarmee ze het verstoppen van de paaseieren over willen nemen van de hazen. Ze krijgen hierbij hulp van een haas die de regels niet zo nauw neemt. Ook jaloers misschien?

Samenwerken om Pasen te redden

Om het paasfeest te redden moeten de hazen in opleiding samenwerken om de plannen van de vossen te verijdelen. Hulp komt uit onverwachte hoek. Eén van de jonge vossen heeft een heel ander idee dan zijn familie en besluit de hazen te helpen. Misschien was dat zelfs wel voorbestemd. Weten de Max, de andere hazen en de jonge vos Ferdinand Pasen te redden?

Trailer Paashaas Academie

Over de film

 • Genre: Animatie
 • Speeltijd: 77 minuten
 • Gesproken taal: Nederlands
 • Vanaf wanneer in de bioscoop: 6 april 2022
 • Regisseur: Ute von Münchow-Pohl 
 • Oorspronkelijke titel: Die Häschenschule 2 – Der große Eierklau (Duitsland)
 • Distributeur Nederland: Dutch Filmworks

Wanneer is het Pasen in 2022?

Pasen valt dit jaar op:
zondag 17 april en maandag 18 april.

Vrijkaartjes Paashaas Academie winnen

Ben jij nu echt helemaal benieuwd geworden naar Paashaas Academie? Papa’s wereld mag twee winnaars gelukkig maken met 2 vrijkaartjes voor deze film in de bioscoop.

Om kans te maken op deze leuke prijs hoef je enkel dit te doen:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot vrijdag 01 april 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs. Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door een persbureau.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *