Redactie

Papa’s wereld wordt gevuld met artikelen die geschreven worden door meerdere papa’s. We stellen ze graag aan je voor:

Vaste redactieleden

Maarten

Gastblogs

Regelmatig schrijf ik gastblogs voor andere sites. Lees hier wat ik schreef en voor wie: Gastblogs

Achtbanenlijst

Ik ga graag in achtbanen, lees hier in welke achtbanen ik allemaal een ritje gemaakt heb: Achtbanenlijst

Naam: Maarten Fest
Geboortedatum: 10-02-1982
Getrouwd met Chantal
Papa van Liam (17-07-2013)
Papa van Kyran (01-03-2016)
Van oorsprong ben ik opgeleid tot leraar beeldende vorming voor het middelbaar onderwijs, maar via een omweg ben ik in de kinderopvang komen te werken. In ruim 13 jaar probeerde ik op het werk altijd te denken hoe ik mijn eigen kind zou willen opvoeden en probeerde daar dan naar te handelen. Vanaf het moment dat ‘papa worden’ aan de orde kwam is er een andere realiteit bijgekomen. Een realiteit waarin ik nadenk over onderwerpen waar ik eerder nooit over heb nagedacht en waar ik nooit eerder iemand over heb horen praten. Laat staan dat ik daar vaders over heb horen praten. Op Papa’s wereld probeer ik deze gedachten een plekje te geven.

Lees blogs


Overige redactieleden

Bart (meestergamer)

Ik ben een papa die toevallig ook meester is. Dat meester zijn doe ik op een basisschool. Papa zijn doe ik doorgaans in Nijmegen met mijn kinderen Ben en Luc. Daarnaast heb ik nog een Youtubekanaal over games. En dan ben ik ook nog gek op allerlei nerd-dingetjes, zoals Star Trek en Lord of the Rings.

Lees blogs


Kenneth

Mijn naam is Kenneth Steijvers, woonachtig in het Brabantse Grave en papa van twee kinderen. Een ‘meiske’ van acht en een ‘jungske’ van zes. Beide kinderen momenteel onder voetbal, dus veel vrije tijd van mijn vrouw en ik wordt tegenwoordig op het voetbalveld doorgebracht. Voor de jongste betekent dat ik naast papa ook trainer/coach ben, een interessante dubbelrol. Daarnaast schrijf ik regelmatig columns in de plaatselijk krant en heb ik in het verleden veel korte verhalen geschreven. Deze ervaringen komen dus goed van pas bij het schrijven van gastblogs voor Papa’s Wereld.

Lees blogs


Huub

Mijn naam is Huub Fest en ben 45 jaar (2019) getrouwd met mijn vrouw Toos. Wij hebben samen twee kinderen, Rob en Maarten. Twee schoondochters en twee geweldige kleinkinderen. Ik heb de ziekte fibromyalgie. Ben verder auteur van diverse boeken. Heb een fibromyalgiewebsite en nog een aantal facebookpagina’s. En af en toe schrijf ik voor Papa’s Wereld.

Lees blogs


Chantal

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Lees blogs

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *