Onderzoek ouders met kinderen op de fiets

Daar gaat er weer eentje, een moeder met twee kinderen op de fiets en boodschappen aan het stuur. Even knipperen met de ogen en er komt een vader met een bakfiets voorbij. Wij Nederlanders fietsen wat af met onze kinderen. Iets wat ze in het buitenland vaak maar vreemd vinden. Veel toeristen kijken dan ook met verbazing naar ons fietsgedrag. New Looxs en Bobike, twee fabrikanten van fietsaccessoires, besloten daarom een onderzoek op te zetten en vragen papa’s en mama’s om mee te werken. Daarbij krijg je meteen kans op een leuke prijs. Lees snel verder wat je moet doen en wat je kunt winnen.

Hoe doen ze dat toch?

Toeristen kijken vaak naar ons Nederlanders met een blik van ‘hoe doen ze dat toch?’ zodra ze ons in en drukke stad zien fietsen met de kinderen voor- en achterop. Als we dan ook nog eens tassen vol boodschappen aan het stuur hebben hangen is de verbazing compleet. Maar inderdaad, hoe doen we dat toch? Reden voor New Looxs en Bobike om er eens een onderzoek naar te starten.

Vragenlijst om inzicht te krijgen

In een online peiling onder ouders proberen de beide Nederlandse fabrikanten inzicht te krijgen in het fietsgedrag van vaders en moeders. Met dit onderzoek willen ze kijken hoe ze hun producten en het fietsen zo leuk, veilig en praktisch mogelijk kunnen maken.

Meedoen en kans maken op een prijs

Vaders/moeders die deelnemen aan het onderzoek maken kans om of een Go kinderzitje van Bobike (achterzitje voor kinderen tot 10 jaar) of een hippe Camella shopper/fietstas van New Looxs te winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is naar de online vragenlijst te gaan en zo eerlijk mogelijk alles in te vullen. Laat vervolgens je emailadres achter om kans te maken op één van de prijzen. Kleine tip, vul ook in het laatste vakje iets in zodat de lijst verstuurd kan worden, anders blijft deze haken op 22/23 antwoorden. Meedoen kan tot 20 april 2022.

Deze winactie staat los van Papa’s wereld. Voor uitslagen hierover kan ook niet bij Papa’s wereld aangeklopt worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *