Opa en oma zoeken gezin in toekomstig tv-programma

SquareLite_2018105221126917.jpgOp zondag met het hele gezin naar opa en oma toe is niet voor iedereen weggelegd. Het ene gezin heeft er gewoon geen zin in, maar er zijn zat gezinnen die het niet kunnen omdat opa en oma er helemaal niet meer zijn. Aan de andere kant zijn er een heleboel potentiële opa’s en oma’s die zich enorm eenzaam voelen en behoefte hebben aan gezelschap. Tijd dus om gezinnen en opa’s en oma’s te koppelen.

Nieuw televisie programma

I Care Producties maakt voor SBS6 een feel good programma dat in december net voor de Kerst op televisie zal verschijnen. In vier afleveringen gaan gezinnen en ouderen met elkaar gekoppeld worden om weer compleet te worden. Er zijn genoeg ouderen in Nederland die geen kleinkinderen hebben en dat ook missen in hun leven. Zo zijn er ook gezinnen die door omstandigheden geen opa en oma meer hebben. Voor beide partijen is het dus een gemis, dus hoe mooi is het om ze bij elkaar te brengen. Het productiebedrijf is nog hard opzoek naar gezinnen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen. “Het belang van de ouderen en gezinnen staan voorop”, aldus I Care Producties: “We willen graag deze generaties bij elkaar brengen.”

Interesse?

Wil jij een opa en/of oma voor je kinderen? Wil jij graag iets voor eenzame ouderen betekenen? Dan is I Care Producties op zoek naar jouw gezin. Voor meer informatie neem zo snel mogelijk contact op. Bel 020-4939472 of mail naar Geeske.

Deze blog is geschreven op aanvraag van I Care Producties
Afbeelding is afkomstig van I Care Producties en door Papa's wereld bewerkt

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat een mooi idee.

    Mijn ouders zijn allebei op zeer jonge leeftijd overleden.
    Mijn zoontje heeft daarom aan mij kant geen oma en opa. Soms echt moeilijk. Opa heeft hij nooit gekend en oma moest hij al missen toen hij net 1.5 jaar oud was. Inmiddels 3 jaar en komt met vragen waar oma en opa zijn.
    Gelukkig heeft hij nog 1 Oma. Maar een opa figuur tja die kunnen wij hem helaas niet bieden.
    Wat zou ik het leuk vinden om hem nog een oma en een opa te geven. Helaas liggen die niet voor het oprapen. Misschien via deze weg. Het is altijd te proberen