Ontdek Pokémon Squishmallows, de meest knuffelbare Pokémon

Is jouw kind gek op Pokémon, maar vindt het knuffels helemaal geweldig? Dan is er een perfecte combinatie te vinden. Pokémon Squishmallows zijn niet zomaar Pokémonknuffels, maar het allerzachtste soort dat er bestaat en wat er gewoon om vraagt om geknuffeld te worden. In dit artikel vertel ik je iets meer over deze zachtaardige Pokémon en hun hoge knuffelfactor.

Een knuffel van een samenwerking

Pokémon Squishmallows zijn het resultaat van een samenwerking tussen twee geliefde merken van kinderen: Squishmallows en Pokémon. Deze samenwerking heeft geleid tot een verzameling van knuffelzachte pluche wezens. De Squishmallows hebben de meest kenmerkende elementen van de Pokémon, maar ze behouden de bekende vorm van de zachte knuffels met zo min mogelijk uitstekende elementen. Elke Squishmallow is ontworpen met oog voor detail, waardoor ze zowel gelijkend als heerlijk knuffelbaar zijn.

Knuffelige avonturen

Een van de meest opvallende eigenschappen van Pokémon Squishmallows is hun ongelooflijke zachtheid en knuffelbaarheid. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn deze pluizige metgezellen perfect om mee te knuffelen tijdens het slapen, spelen of ontspannen. Of het nu gaat om het naspelen van spannende gevechten uit de Pokémon-animatieserie of het bedenken van gloednieuwe avonturen, met een Pokémon Squishmallow aan hun zijde, zijn kinderen klaar voor elk avontuur dat ze maar kunnen bedenken!

Van klein tot groot

Pokémon Squishmallows zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van handzame knuffels van 25 centimeter tot een gezellige 50 centimeter. Heerlijk als extra kussentje in bed.

Wat onze jongens vinden van Pokémon Squishmallows

In Nederland worden de Pokémon Squishmallows geïntroduceerd door BOTI Europe BV (Big On Toy Innovation). Zij stuurden ons twee geweldige Pokémon Squishmallows van een flink formaat. Direct uit de doos kon het knuffelen beginnen. En eerlijk, ze zijn echt enorm zacht. Zelfs Chantal was jaloers, al hadden het van haar wel andere knuffels mogen zijn (ze vindt Pokémon maar niks). Heel toevallig is Gengar één van Liams lievelings Pokémon, dus de vraag wie Pikachu mocht werd al snel beantwoord. Inmiddels staan de knuffels vrolijk tussen de andere Pokémon bij de heren op bed. Geloof je het niet? Dan moet je even in dit artikel kijken over Pokémon Letters. Regelmatig worden de knuffels erbij gepakt om te knuffelen of om een gevecht met elkaar te houden: “Pikachu donderschok!” “Gengar, doe duister!”

Welke Pokémon zijn er verkrijgbaar

Met meer dan 1000 verschillende Pokémon in het Pokémon universum heeft Squishmallow een enorme keuze aan Pokémon om een knuffel van te maken. Toch zijn er pas een aantal uitgegeven:

Pikachu

Piplup

Gengar

Togepi

Snorlax

Teddiursa

Aankondiging van nieuwe Pokémon Squishmallows

Squishmallows is nog niet klaar met het uitbrengen van nieuwe Pokémon. Er staan er al weer twee te wachten om geknuffeld te worden. Bekijk de onderstaande aankondiging op Instagram maar eens:

Squishmallows en populaire merken

Squishmallows heeft een compleet eigen lijn van karakters die elk hun eigen naam en eigenschappen hebben. Wat ze gemeen hebben met elkaar, de lekker dikke vorm die enorm zacht aanvoelt. Naast Pokémon heeft Squishmallow nog meer samenwerkingen met populaire merken zoals Roblox en Stranger Things, maar ook met:

Sonic the Hedgehog

Star Wars

Harry Potter

Disney


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *