Onderzoek TU Delft

Afgelopen week ontving ik via de Facebookpagina van Papa’s wereld een vraag vanuit studenten van de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft of ik mee wilde werken aan een onderzoek. Het onderzoek genaamd ‘A daytrip with small children’ neemt middels enkele vragen een kijkje in het leven van jonge, hippe ouders in combinatie met het ouderschap. Volgens Chantal ben ik al een ouwe l.. en zelf zal ik ons eerder in de categorie doorsnee-gezin willen plaatsen, maar ook die kunnen van waarde zijn naar mijn mening. We besloten mee te doen. Inderdaad, we, want vrouwlief had er ook wel zin in.

Wat houdt het onderzoek in?
Vandaag t/m zaterdag ontvangen we dagelijks twee vragen die we moeten beantwoorden. Dit antwoorden gaat niet zomaar middels een tekstje, maar middels een foto die we op die dag nemen met daarbij een kleine verklaring. Vervolgens moeten we het antwoord doorsturen per messenger, mail of whatsapp. Middels de foto’s en tekst wordt een beeld gevormd van het alledaagse leven van jonge ouders. De bedoeling is dat er uiteindelijk een product uit gaat komen die ingezonden zal worden voor de Hema ontwerpwedstrijd. Mocht het product door Hema worden uitgekozen, dan zal het product ook echt in de Hema winkels komen te liggen.
Publicatie
Het onderzoek en de ingezonden foto’s zullen niet door de onderzoekers gedeeld of gepubliceerd worden, maar dienen enkel ter onderzoek. In overleg is besloten om mijn antwoorden op Papa’s wereld te publiceren, wie weet heeft iemand er nog iets aan en jij als lezer krijgt een beetje mee welke vragen gesteld worden en hoe we daarop antwoorden.


Vragen en antwoorden per dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag/zondag
Interview
Papa’s wereld werd geïnterviewd door TU Delta
Resultaat
Onderzoek TU Delft: het resulteerde in een 'Baby vouwtas'
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *