Onderzoek TU Delft – zaterdag/zondag

Dag 4/5
Woensdag 11 maart t/m zaterdag 14 maart ontvangt Papa’s wereld dagelijks twee vragen, van de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft, die we moeten beantwoorden. Dit antwoorden gaat niet zomaar middels een tekstje, maar middels een foto die we op die dag nemen met daarbij een kleine verklaring. Omdat deze keer er drie vragen gesteld werden, kon het hele weekend antwoord gegeven worden.
Meer info: Onderzoek TU Delft

Vragen zaterdag en zondag 14/15 maart 2015

Hoe gaat u dit weekend op pad met de kinderen? En wat gaat er allemaal mee?
We gaan dit weekend twee keer op pad. Eén keer naar Tiergarten Kleve en één keer naar de Efteling. Wat er mee gaat, best wel veel. Naast de sleutels en portemonnee gaat er het nodige voedsel en drinken mee. Luiers, doekjes en schone kleertjes mogen absoluut niet ontbreken. De kleine gaat natuurlijk op de foto, dus papa en mama nemen allebei de telefoon mee en papa nog een apart fototoestel. Géén kinderwagen maar een draagdoek gaat mee. Meestal ligt uiteindelijk toch alleen de rugzak maar in het zitje.

Er is vast wel iets waaraan u zich regelmatig ergert tijdens het onderweg zijn met jonge kinderen (een bepaald moment of product misschien wel). Kunt u hier een voorbeeld van geven?
Mijn ergernis zijn de sluitingen van veiligheidsgordels. Ze willen nooit in één keer dicht en bij de verschillende diktes van de kledingsoorten moet je de gordels qua maat aanpassen. Als meneertje ook nog eens geen zin heeft om stil te blijven zitten wordt dicht krijgen helemaal een probleem.

Heeft u een luiertas? En zo ja, hoe vaak gebruikt u deze?
We hebben een luiertas, maar die ligt nu op zolder. We hebben deze vervangen door de rugtas die makkelijker te dragen is. Schouderdragen is niet zo heel ideaal omdat de tas vaak wil afzakken en constant tegen je aan beukt. Helemaal vervelend als deze nogal vol is, wat meestal wel het geval is. Doordat de rugzak een extra gordeltje heeft op de borst zodat de tas minder snel afzakt, kan deze ook om het handvat van de kinderwagen geklikt worden. Zo hoef je het ook niet altijd op de rug te dragen. Een luiermatje nemen we niet meer mee, dat is wanneer het nodig is een hydrofiele luier geworden. Scheelt ook weer ruimte.

Voorlopig einde onderzoek
Met deze antwoorden zit het onderzoek voor Papa’s wereld (voorlopig?) op. We hopen in de toekomst te horen te krijgen wat de uitkomst wordt en welk product er ingezonden wordt voor de Hema ontwerpwedstrijd 2015. We wensen de studenten in ieder geval veel succes toe.

Vragen en antwoorden per dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag/zondag
Interview
Papa’s wereld werd geïnterviewd door TU Delta
Resultaat
Onderzoek TU Delft: het resulteerde in een 'Baby vouwtas'
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *