Onderzoek TU Delft – woensdag

Dag 1
Woensdag 11 maart t/m zaterdag 14 maart ontvangt Papa’s wereld dagelijks twee vragen, van de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft, die we moeten beantwoorden. Dit antwoorden gaat niet zomaar middels een tekstje, maar middels een foto die we op die dag nemen met daarbij een kleine verklaring.Meer info: Onderzoek TU Delft

Vragen woensdag 11 maart 2015

Op welke manier neemt u vandaag de kinderen mee?

Liam gaat mee in de auto in het autostoeltje. Op één of andere manier worstel je altijd met die sloten van de gordels. Welk kinderzitje je ook gebruikt. Het fijne is dat hij tijdens het rijden vaak snel in slaap valt en meestal pas wakker wordt zodra de motor afgezet wordt.

Welk product is voor u onmisbaar?

Billendoekjes, en dan maakt het in principe niet uit welk merk op allergische reacties na op sommige soorten. Toetendoekjes laat ik lekker links liggen. In die verpakking zit eigenlijk hetzelfde product, alleen dan een stuk duurder met daarbij minder doekjes in de verpakking. Zolang je met een billendoekje de billen nog niet hebt afgeveegd, kan het makkelijk over de mond heen. Over de handjes, de kleertjes en overal waar er ook maar gemorst is of met een stift op een tafel is getekend. Heerlijk die multifunctionele dingen. Nadeel is dat ze vaak zodanig geparfumeerd zijn dat je handen ernaar blijven ruiken.

Vragen en antwoorden per dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag/zondag
Interview
Papa’s wereld werd geïnterviewd door TU Delta
Resultaat
Onderzoek TU Delft: het resulteerde in een 'Baby vouwtas'
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *