Onderzoek TU Delft – vrijdag

Dag 3
Woensdag 11 maart t/m zaterdag 14 maart ontvangt Papa’s wereld dagelijks twee vragen, van de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft, die we moeten beantwoorden. Dit antwoorden gaat niet zomaar middels een tekstje, maar middels een foto die we op die dag nemen met daarbij een kleine verklaring.Meer info: Onderzoek TU Delft

Vragen vrijdag 13 maart 2015

Stel u ging vandaag een dag naar het strand/picknicken met uw kinderen. Wat zou u dan meenemen?
Wij zijn niet echt strandzitters, maar eerder strandwandelaars. De hond gaat als eerste absoluut mee en dan moeten de werpstok en bal ook mee. We kiezen altijd een strand uit waar honden ook mogen komen of tenminste op een deel van dat strand. Wat speelgoed voor Liam kan niet ontbreken. Luiers en de nodige verzorgingsmiddelen, met in de zomer een aanvulling van zonnebrandcrème. Ook wat te drinken en snacken, een appeltje bijvoorbeeld. In de tas de portemonnee voor eventueel een kopje koffie in een strandtent of tentje in de buurt.

Wanneer u 1 product (gerelateerd aan kinderen) aan zou mogen raden aan uw vrienden. Welke zou dat dan zijn?
Een draagdoek of een Mei Tai. De kleine kan zo heerlijk tegen je aanliggen tijdens het lopen, zelfs in slaap vallen, terwijl je toch je handen vrij hebt. Praktisch als je de kinderwagen niet mee kan nemen of wanneer je in drukbevolkte gebieden komt waar de kinderwagen eigenlijk een hel wordt om te rijden. Je hebt ook direct contact met je kindje en het blijft lekker warm. Denk hierbij wel aan een ergonomisch model. En dames, bij het aanschaffen, denk ook even aan de papa’s die ook wel willen dragen.

Vragen en antwoorden per dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag/zondag
Interview
Papa’s wereld werd geïnterviewd door TU Delta
Resultaat
Onderzoek TU Delft: het resulteerde in een 'Baby vouwtas'
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *