Onderzoek TU Delft – donderdag

Dag 2
Woensdag 11 maart t/m zaterdag 14 maart ontvangt Papa’s wereld dagelijks twee vragen, van de faculteit Industrial Design Engineering aan de TU Delft, die we moeten beantwoorden. Dit antwoorden gaat niet zomaar middels een tekstje, maar middels een foto die we op die dag nemen met daarbij een kleine verklaring. Meer info: Onderzoek TU Delft

Vragen donderdag 12 maart 2015

Wat neemt u vandaag allemaal mee in uw tas?
Sleutels van het huis om alles af te sluiten en ook weer naar binnen te kunnen. Sleutels van het werk en autosleutels. Puzzelboekje voor mocht ik onverhoopt toch met het openbaar vervoer moeten, heb ik tenminste iets te doen. Genoeg pennen, die kun je nooit genoeg hebben. Zakje met koekjes voor de hond, die zitten er altijd in maar worden bijna niet gebruikt. Mijn portemonnee met genoeg pasjes, maar met weinig inhoud helaas. Als laatste de oplader voor de telefoon, dat ding mag gewoon niet zonder volle accu komen te zitten.

Waar gaat u vandaag met de kinderen naar toe?
Deze middag werken we allebei, dus Liam gaat naar gastouderopvang Kids & Co toe. Lekker dichtbij in het dorp. Zo krijgt hij hier al zijn eerste vriendjes en vriendinnetjes. Lekker kleinschalig zodat hij wat minder prikkels krijgt zoals op een kdv. Was deze vraag zaterdag gesteld, dan was het de dierentuin in Kleve geworden als antwoord of bij slecht weer binnenspeeltuin Pret Inn in Malden.

Vragen en antwoorden per dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag/zondag
Interview
Papa’s wereld werd geïnterviewd door TU Delta
Resultaat
Onderzoek TU Delft: het resulteerde in een 'Baby vouwtas'
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *