Je zaakje goed verpakt tijdens het sporten

heren ondergoed, boxers, comfyballs, sporten

Als er ook maar iets vervelend is tijdens het sporten is dat je zaakje knel komt te zitten tijdens het rennen. Trek je een sprintje, moet je vol in de rem omdat je een stekende pijn in je ballen voelt. Niet echt prettig kan ik je vertellen, al sport ik niet meer zoveel als vroeger. Herenondergoed merk Comfyballs heeft een oplossing gevonden voor rond zwabberende geslachtsdelen. Ik zocht uit hoe dat precies zit.

Ondergoed ontworpen voor ondersteuning

Het nadeel van elke boxershort of slip is dat je als man je zaakje en geslacht er maar in stopt. Linksdragend, rechtsdragend, het maakt niet uit hoe je het er in hangt. Bij een beetje flink bewegen, zoals bij sporten, verschuift het uiteindelijk toch weer. Comfyballs heeft een gepatenteerde oplossing gevonden voor het verschuif probleem. In de boxershorts van dit merk, met een heerlijk dubieuze naam, zit namelijk een PackageFront. Een speciaal zakje, of zoals zij het noemen ‘pouch’ waar je de hele handel in kunt leggen. Je kroonjuwelen kunnen zo niet meer alle kanten op vliegen en klem komen te zitten bij de naden van je broekspijpen.

Lekker stofje voor sporters

Houd je van sporten, dan zijn de Comfyballs shorts en slips een echte must. Door gebruik te maken van de stoffen polyester en Lycra sluiten de onderbroeken goed aan. Belangrijker nog, ze voeren (transpiratie)vocht goed af waardoor je geen wrijvende werking krijgt met je huid. Niemand houdt van smetvlekken tussen de benen doordat je teveel last hebt van vocht. Nog voordeliger is dat je geslachtsdelen lekker kunnen ademen dankzij Reduced Heat Transfer. Niet te warm wordende testikels is een bijkomend voordeel, want oververhitting zorgt voor een minder goede kwaliteit van de zaadproductie. Als we het dan toch over ‘sporten’ hebben.

Je zaakje niet in de weg tijdens het sporten

Ook de sportmodellen hebben de PackageFront, want die zit in al het ondergoed van het mannenassortiment. Waarom dit zo fijn is tijdens het sporten? Doordat je zaakje nu niet tussen je benen zit, maar er een beetje voor zit, knallen je benen niet tegen je ballen. Want hé, je kroonjuwelen heel houden betekent ook dat je er goed voor moet zorgen. In de pouch word je zaakje een beetje gelift wat tijdens fietsen een groot voordeel is. Even verkeerd gaan zitten, met reguliere onderbroeken, op het zadel geeft een andere definitie van zadelpijn. Met de Comfyballs kun je dit voorkomen. Dus, of je nu gaat rennen, fietsen, survivallen of een andere actieve sport gaat doen, je weet nu wat je aan kunt trekken.

Uniek modelletje

Boxershorts heren, we hebben er allemaal een aantal nodig in onze lade. De keuze aan merken is steeds groter geworden, met steeds meer pasvormen en kleurtjes. Met de mogelijkheid van online shoppen zijn er zelfs abonnementen gekomen om maandelijks een nieuwe aanwinst te ontvangen in je collectie. Maar tussen al deze merken is Comfyballs, al is het al om de naam, uniek te noemen. Die PackageFront doet het hem.

Wat draag jij?

Ben jij al bekend met Comfyballs en hoe bevallen ze? Draag jij een ander merk ondergoed en hoe bevalt dat? Welke slips of boxers kun jij aanbevelen?


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik wil niet anders meer dan dit merk! Leuk dat je mijn tip destijds hebt opgevolgd 🙂

    Informatief stuk, en alles is waar – ze zijn heerlijk en gaan ook nog eens lang mee, ik heb er modellen tussen die ik al 3 jaar in mijn kast heb liggen en zeeeer regelmatig gedragen worden.

    Sterker nog, er is in die tijd maar eentje ter ziele gegaan door slijtage 🙂