Nijntje-week winactie: een verrassing voor vader pluis

Nijntje is gek op haar papa, vader Pluis. Om hem te bedanken voor allerlei leuke momenten besluit ze een verrassing voor hem te gaan maken. De insteek voor een nieuw boekje in de reeks van het populaire witte konijn. Het leuke is dat deze net uit is, zo vlak voor Vaderdag. Nog leuker is dat ik mijn jongens het boekje alvast mocht voorlezen. Extra leuk, ik mag er ook eentje gaan weggeven.

Lief cadeautje

Een verrassing voor vader pluis is een lief cadeautje voor vaders. Een mooi geschenk voor Vaderdag, een verjaardag, voor andere speciale gelegenheden of om zomaar te geven. Het boekje is ook leuk voor vaders om aan hun kinderen voor te lezen en om samen naar de plaatjes te kijken.

Zelfde tekeningen, nieuw verhaal

Met het overlijden van Dick Bruna in 2017 stopt het maken van nieuwe afbeeldingen van Nijntje en alle andere karakters. Nieuwe boekjes worden gemaakt met bestaande tekeningen die soms ook al in andere boekjes te zien zijn geweest. Zo bestaat Een verrassing voor vader pluis onder andere uit tekeningen van nijntje in de dierentuin, nijntje huilt en nijntje op school. Deze en meer tekeningen vormen samen met nieuwe teksten een leuk voorleesverhaaltje wat niet langer dan vijf minuten duurt.

Vanaf nu verkrijgbaar

Een verrassing voor vader pluis is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Winnen

Papa’s wereld is op zoek naar een vader die heel graag voorleest aan zijn (toekomstige) kind(eren). Namens Nijntje mogen wij één exemplaar van Een verrassing voor vader pluis weggeven aan onze lezers. Wil je kans maken op dit boekje, dan doe je op de volgende manier mee:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht welke papa jij dit boekje gunt en waarom.
 • Een reactie achterlaten op het Facebook- en/of Instagram bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot zaterdag 20 juni 2020 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij deelname ga je akkoord dat jouw naam en adresgegevens kenbaar gemaakt worden aan Nijntje/Mercis bv. enkel en alleen voor verzending van de gewonnen prijs.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Winnaar

We hebben een winnaar voor dit leuke nijntje-boekje. Gefeliciteerd Lana Oude Weernink- Poth. We zorgen ervoor dat jouw gekozen papa fijn kan voorlezen.

Deze blog is onderdeel van de Papa’s wereld Nijntje-week 2020. Beeltenissen van Nijntje vallen onder copyright © mercis bv

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jaaa.. die zou ik graag winnen voor mijn man om aan de kindjes voor te lezen. Ik zet Nijntje vaak aan voor de kleinste, maar de 2 grotere kijken graag mee. Dus leuk voor allemaal!

 • Nou, die wil Lars heel graag winnen voor zijn papa! Dol op Nijntje en dol op voorgelezen worden! En toch zeker door zijn grote vriend papa 🙂

 • Wat een GEWELDIG MOOI 👌 en stoer 💪 Vaderdag cadeau 🎁 voor de allerliefste vader 👨‍🦱 van mijn kids👫!
  Hem hiermee te mogen verrassen 💋zou echt WAANZINNIG 👍 zijn!! Hij en de kinderen zijn dol op voorlezen dus is dit een topgeschenk!🏆 📚

 • Ik doe ook graag mee voor de papa in ons huis. Voorlezen doen we hier iedere avond en sinds dat hij de Gruffalo eens voorlas, mag ik het niet meer doen, want ‘Jij doet de stemmetjes niet zo goed!’.

  Ik gun hem dit leuke boekje van harte om aan de meiden voor te lezen ❤️

 • Ik doe mee voor mijn neefje Riemer Wouda die afgelopen dinsdag opnieuw vader is geworden van zoontje Kynan. Het zou leuk zijn om hem dit boekje cadeau te geven zodat hij zijn oudste dochtertje Amaly kan voorlezen.

 • Super leuk! Ik zie mijn man zó ontzettend graag samen met de kleine meid een boekje lezen. Dus heel graag doe ik mee voor die twee. Emily is pas 4,5 maand, maar ze is al helemaal gek op Nijntje. Nijntje naar de dierentuin hebben we zelf al zo vaak voorgelezen dat ze begint te huilen bij de laatste pagina, ze weet het precies dat het dan klaar is!

 • Ohh ja hier zijn nog 2 van de 3 kinderen echte Nijntje fans! Naast dat Nijntje natuurlijk fantastisch is lezen ze ook lekker! Papa leest ze dan ook geregeld (meestal op verzoek) voor aan de jongste 2. Onze oudste leest ook graag Nijntje boekjes voor, dus mocht papa een keer niet kunnen😉.

 • Gaaf! Toen ik zwanger was van Luuk noemden wij Luuk; Pluis.
  Dus hoe leuk is dat! Ik gun dus Niels Laan-van der Drift (papa van Luuk) dit boekje als cadeau voor vaderdag. Lezen is iets waar de kindjes gek op zijn, maar eigenlijk ben ik meestal degene die voorleest, op de Suskes en Wiskes en Starwars boekjes na dan. Hoe leuk zou het dan ook zijn dat papa dan ook dit boekje kan voorlezen aan de jongens!

 • Leuk! Zijn eerste vaderdag van onze jongste dochter Feline. Feline begint boekjes nu erg interessant te vinden. Leuk om hem daarmee te kunnen verrassen ☺

 • Héél leuk! We zijn gek op lezen hier. Elke avond mag papa boekjes voorlezen dus deze is zeker welkom 😁😁 de boeken van Nijn zoals die hier genoemd wo er dat zijn favoriet dus dubbel plezier.

 • Super leuk voor papa Robin die elke avond voorleest aan onze 2dochters. Heerlijk om ze samen een dochter papa moment te zien hebben

 • Dit boekje verdient een plekje in de ‘Papa en mama boekenkast’ op mijn werk! Als de jonge kwetsbare kindjes ’s ochtends gebracht worden door hun ouders, is er mogelijkheid tot voorlezen van hun eigen kind. Even een momentje quality time voordat ze afscheid nemen. Nijntje is favoriet bij alle kinderen; daar wil elke papa graag uit voorlezen! ♥️

 • Super leuk actie.
  Mijn man wordt 22 juni voor het eerst vader hoe leuk zou het zijn als die dan ook zn eerste vaderdag cadeautje krijgt

 • Ik gun het heel graag mijn papa want die heeft iedere dag in het ziekenhuis gewerkt met Corona patiënten en was altijd zo bezorgd en dat is hij nog steeds! Ik wil graag dat hij nu wat meer tijd krijgt om samen met mij boekjes te lezen!

 • Graag doe ik mee voor de papa van Amaly en uiteraard de kleine Kynan die 10 juni jl. is geboren. Moch ik dit boekje winnen dan kan Papa Riemer op vaderdag Amaly fijn voorlezen en de leuke plaatjes bekijken.

 • Ah super leuk!
  Ik zou dit schattig boekje m’n broertje heel erg gunnen. Hij is papa van een schatje van 2, met m’n schoonzusje (die snoeihard werkt in het ziekenhuis) in verwachting van de tweede. En als klap op de vuurpijl is ie ook nog jarig drie dagen na vaderdag 😉

 • Super leuk, dit boekje. Dat zou ik graag aan mijn schoonzoon Maarten kado willen doen. Hij is pas voor de 2e keer vader geworden en geniet iedere dag van zijn kinderen.

 • Wat een mooi boekje. De tekeningen herken ik nog van vroeger. Ik doe mee namens mijn jongens, zij willen dit boekje graag geven aan hun vader (en er natuurlijk uit voorgelezen worden door papa).

 • Vriend en ik vieren dit jaar voor het eerst een “Bijna Vaderdag” => Spannend!! Papa-to-be is gek op boeken lezen dus ik weet zeker dat hij met plezier “bolle buik” voor zou lezen. Met een kleine op komst zijn er plots veel veranderingen. Zou super zijn als mijn Papa-to-be binnenkort verrast wordt, met een mooi Nijntje boek dat aanzet tot veel, héél veel fijne momenten samen!

 • Ik doe graag mee voor min vriend, hij is echt de liefste daddy to be. Heel hard aan de klus in de babykamer, tuin en woonkamer. Dit boekje kan hij alvast lekker voorlezen aan mijn dikke buik 🙂

 • Ik gun het mijn vriend. Dan kan hij het voorlezen aan ons kleine meisje, die helemaal gek is van Nijntje. Samen voorlezen doen vader en dochter altijd met plezier, een nieuw boekje is altijd welkom.

 • Deze is perfect voor mijn schoonbroer! Mijn zus is al heel haar leven grote fan van Nijntje en zal deze liefde dus ook doorgeven aan haar kindjes 😍 Ze heeft al een heel grote Nijntjes collectie, maar deze keer zou het eens iets zijn voor haar vriend!

  • Zeer leuk, ik maak heel graag kans voor de dochter van mijn beste vriendin. Die krijgt binnenkort een broertje, en ik zou dit dan graag bij het kraambezoek aan haar geven!

 • Wat een leuke verrassing! Dolgraag voor papa Mitchell omdat hij natuurlijk de allerliefste van de wereld is! Daarnaast is ons meisje groot Nijntje-fan, dus 2 blije gezichtjes!

 • Fantastisch; nijntje blijft een hit! Ik zou deze titel graag winnen voor een goede vriend, die volgende maand voor het eerst vader wordt!

 • Opa houdt van voorlezen en doet alle stemmetjes ook heel goed na. Er wordt dan flink gegiecheld, dolle pret met mijn pa! Een nieuw boek voor opa die als een vader is. Geeft aan vaderdag dit jaar extra betekenis. Hoop dat Opa net als vader Pluis verrast zal worden met een kado. Een klein blijk van bewondering, Pap verdiend het zó!!!

 • De papa van `Frank, leest elke avond voor. Het liefst verhaaltjes van Nijntje, want die zijn lekker kort. `Hahah.
  Mama houdt vooral van Nijntje omdat `Nijntje uit `Utrecht komt en daar is zij stiekem best wel trots op. Frank vindt alles leuk, zeker ‘ Nijn-Nijn’.
  Maar in dit geval doen we mee voor papa, want dit is een verhaal over papa. Leuk!

 • Ik doe graag mee voor de allerliefste papa van onze dochters, Alex Kingma.
  Hij leest graag voor en maakt daar altijd een liefdevol en gezellig moment van.

 • Papa leest erg graag een verhaaltje voor aan zijn dochtertje en wat is er nu beter dan een verhaal over haar grote held, door haar andere grote held?! We hebben al ‘mama pluis’ maar het boekje van ‘papa pluis’ past natuurlijk veel beter als papa het voorleest! 😉

 • Ik doe graag mee voor mij man Jeroen en onze dochter Tess. We lezen graag voor, en Tess is dol op Nijntje. Ze wappert met haar handjes en doet enthousiaste kreten als ze Nijntje ziet. Dubbel plezier met dit vaderdagcadeau dus!