(winnen) De nijntje familieplanner om geen enkele afspraak meer te vergeten

nijntje familieplanner 2022

Vergeet jij ook altijd alle afspraken van de andere gezinsleden? Stond je een dag te vroeg bij de dokter op de stoep met je dochtertje? Een dag te laat met je zoontje bij de tandarts? En wanneer was die afspraak ook alweer met de orthodontist of met het consultatiebureau? Op de familieplanner van nijntje zet je alles in één overzicht waarbij elk gezinslid zijn eigen rijtje heeft om afspraken in te (laten) vullen. Bekijk de planner en maak kans op zo’n lieve nijntje familieplanner voor het jaar 2022. Dan ga je in ieder geval goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Ieder gezinslid zijn eigen agenda?

Heeft ieder gezinslid zijn eigen agenda nodig? Met een gezinsplanner is dat niet nodig. Iedereen binnen de familie krijgt, in de nijntje familieplanner van Bekking & Blitz, zijn eigen rijtje om wekelijks alle afspraken, feestjes en sportieve uitdagingen op te schrijven. Zo kan iedereen zien wat de ander gaat doen of moet gaan doen en elkaar helpen dat te herinneren. Het mooie is dat deze kalender zelfs werkt als de batterij van je telefoon leeg is. Het wordt alleen wel een probleem als het gezin een beetje groot is, want er zijn maar vijf rijtje per dag die je kunt invullen.

Stickers zodat de kinderen het begrijpen

In de nijntje familieplanner zit een aparte bladzijde met een heleboel vrolijke stickers. Deze passen precies in de vakjes van de planning. Met een sticker van een schaar weten degene die nog niet kunnen lezen dat er een afspraak is bij de kapper en met de vakantiestickers weten ze wanneer ze lekker vrij zijn van school. Zo staan er een heel stel stickers in die je kunt gebruiken in de planning en je zo een makkelijk overzicht kunt maken. De stickers met een taartje of ballon zullen enorm populair zijn, want dat betekent dat er een feestje is. Wie heeft daar nou geen zin in?

nijntje familieplanner 2022

Op een centrale plek hangen

Een familieplanner werkt pas echt goed als je het op een plek hangt waar iedereen dagelijks meerdere keren langs komt. Lekker in het oog hangen. Niet te hoog, anders kunnen de jongsten van het gezin er niet bij om te kijken. Ben je als ouder een keer iets bijna vergeten, dan kunnen de kinderen je alsnog herinneren aan dat stickertje met de ballon. Met een formaat van 29.7 x 21,2 cm is de kalender niet megagroot, maar valt het genoeg op. Ophangen gaat makkelijk door het ophangoogje.

Mercis Publishing

Mercis Publishing bv is sinds 1995 de uitgever van de Nederlandstalige boeken van Dick Bruna, waaronder die van de wereldberoemde nijntje. Mercis Publishing bv coördineert tevens de uitgave van alle boeken in het buitenland. Inmiddels zijn de boeken van Dick Bruna door de jaren heen in meer dan 50 talen verschenen.

‘nijntje familieplanner 2022’ winnen

In samenwerking met Mercis Publishing bv, mag ik een exemplaar van ‘nijntje familieplanner 2022’ weggeven.

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet en waarom je deze prijs graag wilt winnen.
    Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Deelnemen kan tot zondag 19 december 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door Mercis Publishing bv.

Let op: Het kan zijn dat jouw reactie niet direct live staat en goedgekeurd moet worden. Aangezien wij niet 24uur per dag in het systeem zitten, kan het even duren voordat je deelname publiekelijk zichtbaar is.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *