Nijntje-week winactie: Drie maal feest met Nijntje

Twee verjaardagen, dat vraagt om een superleuk feestje. En wat nog leuker is, de jarigen trakteren samen. Samen zijn Papa’s wereld en Nijntje maar liefst 70 jaar oud, daarvan mag het witte konijntje er 65 van voor haar rekening nemen. Om deze Nijntje-week nog leuker te maken houden we gewoon een tweede winactie.

Nijntjes verjaardag

Nijntje houdt wel van een feestje en zeker van verjaardagen. Dat moet ook wel als je er al vijfenzestig mee mag maken. De laatste jaren moet ze dit helaas zonder haar geestelijke vader Dick Bruna vieren. Ondanks dat ze dit jaar een zeer respectabele leeftijd krijgt voor een konijn, ze blijft gewoon eeuwig jong. Het voordeel van een getekend karakter zijn. Eerder deze week kwam op Papa’s wereld een winactie online voor het boekje een verrassing voor vader pluis. Dat is niet helemaal toevallig, want dit jaar vallen Nijntjes verjaardag en Vaderdag op dezelfde datum. Ik laat je graag kennis maken met drie leuke Nijntje-boekjes met ‘feest’ als thema.

nijntjes kleurenfeest

In een kleurrijke cadeaudoos met nijntje-venster zitten een aantal boekjes en stapelkubussen. Op elke kubus staan afbeeldingen die horen bij verschillende thema’s. Stapel alle kubussen op elkaar, sorteer de zijkanten op thema en zoek in de boekjes dezelfde plaatjes erbij. De mogelijkheden tot spelen met deze kubussen en bijpassende boekjes zijn eindeloos!

Bij nijntjes kleurenfeest staan vijf kleuren centraal: rood, geel, blauw, groen en bruin. De box bestaat uit vijf kartonboekjes met vijf bijbehorende stapelkubussen. Per kleur is er een kartonboekje en een stapelkubus.

nijntjes verjaardag  
ISBN 978-90-5647-844-5

nijntje opstuurboekje, feest!

Nijntje en haar vriendjes zijn blij, want vandaag is het feest! Het huis is versierd en er zijn cadeautjes. Heb jij ook iets te vieren? Dan is het nieuwe lichtgewicht kartonboekje ‘feest!’ het perfecte brievenbuscadeautje. Bij het boekje zit een vrolijk kaartje om te schrijven, een feestelijke adressticker en een envelop. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is twee postzegels te plakken en het boekje kan met de post mee.
In het boekje wordt geen specifieke feestelijke dag genoemd, waardoor het voor elke speciale gelegenheid geschikt is.

nijntje opstuurboekje ‘feest!’
ISBN 978-90-5647-809-5

nijntjes verjaardag – een klik-klak schuifboek

Hoera! Op 21 juni is nijntje jarig. Het is alweer 65 jaar geleden dat Dick Bruna haar voor het eerst tekende. Om dit te vieren wordt het nieuwe kartonboek nijntjes verjaardag uitgebracht  
In nijntjes verjaardag zie je hoe nijntje haar verjaardagsfeest viert. Ze trekt haar allermooiste jurk aan en vader en moeder pluis hebben een verrassing voor haar. Er zijn ballonnen in allerlei kleuren, nijntjes stoel is versierd en al haar vriendjes zingen ‘lang zal ze leven’. Zing je ook mee?

Als je aan de schuifjes van het boek trekt, hoor je een klik-klak geluid en komen er verrassingen voor nijntjes verjaardag tevoorschijn. Dankzij het lichtgewicht materiaal kan het boek makkelijk overal mee naartoe genomen worden.

nijntjes verjaardag  
ISBN 978-90-5647-844-5

Nijntje feestpakket winnen

Wil jij kans maken op een speciaal Nijntje feestpakket met daarin nijntjes kleurenfeest, nijntje opstuurboekje ‘feest!’ en nijntjes verjaardag klik-klak schuifboek? Doe dan mee met deze winactie door te voldoen aan de volgende criteria. Wie weet word jij dan uitgekozen om het complete pakket te ontvangen.

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht met wie jij graag een Nijntje-feest viert en waarom.
 • Een reactie achterlaten op het Facebook- en/of Instagram bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot vrijdag 26 juni 2020 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij deelname ga je akkoord dat jouw naam en adresgegevens kenbaar gemaakt worden aan Nijntje/Mercis bv. enkel en alleen voor verzending van de gewonnen prijs.

Winnaar

Gefeliciteerd Iris, jij hebt dit mooie pakket gewonnen. We nemen contact met je op voor jouw adres.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Deze blog is onderdeel van de Papa’s wereld Nijntje-week 2020. Beeltenissen van Nijntje vallen onder copyright © mercis bv
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Proficiat samen 🙂 wat een mooie mijlpaal/verjaardag.

  We maken er graag kans op voor onze dochters want die zijn gek op Nijntje en we maken er graag ook samen een feestje van 🙂

 • Met mijn dochtertje vier ik heel graag feest. Wat is dat ontzettend leuk, doet me denken aan toen ik zelf kind was en mijn moeder het gezellig maakte in huis.

  Samen met mijn meiske vier ik feest door koekjes te bakken, een “picknick” te houden in de woonkamer, een ballon opblazen => best lastig. Fijn voorlezen uit een prachtig nieuw Nijntjes boek…? Zou geweldig zijn dus ik doe heel graag mee!!

 • Wat een ontzettend leuke prijs! Ook voor 1 van de 3 had ik zeker al meegedaan! Ik zie mijzelf het boekje al voorlezen aan de kleine, en mijn man gaat zeker uren zoet zijn met blokken stapelen (voor de kleine en waarschijnlijk ook een beetje voor zichzelf). Dat wordt een leuk nijntje feestje met mijn gezinnetje!

 • Oh wat leuk! Ik doe mee voor onze kleine die elk moment geboren kan worden. Ben zelf opgegroeid met Nijntje, en onze kleine gaat ook door/met Nijntje groot gebracht worden. Omdat ik alle ‘standaard’ boekjes van vroeger nog heb, zou dit een geweldige aanvulling zijn!

 • Gefeliciteerd! Wat een leuk jubileum!

  Ik doe graag mee! Onze dochter wordt in September 1! Daar zou dit super bij passen, want ze is fan van Nijntje 🙂

 • Ik doe graag mee, ik doe mee voor een vriendin die ik graag hiermee wil verassen als een bedankje. Haar kids zijn helemaal dol op nijntje.

 • Ja ik wil graag meedoen voor een lieve kennis die een kleintje verwacht. Dan kan ook dit kleintje opgroeien met Hollands traditie van Nijntje. Jong geleerd is…….. ach maak hem zelf maar af😘

 • Geweldig! Wij vieren volgende week ons eigen feestje. Mn lieve kleine meisje Gaby wordt 25 juni 1 jaar. Een hele mijlpaal voor deze ontzettend trotse mama. We vieren het in het weekend erna met de familie. De slingers en ballonnen liggen klaar. Vrijdag lekker taartje maken en dan FEEST! Dus ik doe mee voor dit geweldige pakket. Wat een pret zou dat geven.

 • Wij maken van elke dag een feestje! Met Nijntje erbij, is dat natuurlijk nòg feestelijker! Daarom die ik graag mee voor onze kids!

 • Ik doe mee voor mijn nichtje Amaly die 10 juni jl. een broertje heeft gekregen, het zou leuk zijn wanneer wij op kraamvisite komen ook een cadeautje aan haar kunnen geven. Ik zou graag een Nijntje feest willen vieren met de familie ter ere van de geboorte van de kleine Kynan.

 • Leuk! Ik vier het feestje graag met Liselotte, Feline en hun papa. We zijn dol op het lezen van boekjes en Nijntje is zo leuk!

 • Ik zou zo graag een nijntje feestje geven op het kinderdagverblijf waar ik werk. We hebben momenteel thema knuffels en ik heb al heel veel lieve nijntje knuffels ontmoet. Dit boek zou een hele leuke verassing voor de kids zijn!😊

 • ik doe graag mee aangezien wij over een paar weekjes voor het eerst vader en moeder worden 🙂 en Nijntje is gewoon jeugdsentiment die ik graag voortzet

 • Ik vier graag het Nijntje feest met alle kleinkinderen en we versieren het huis met Nijntje vlaggetjes en we eten Nijntje taart en we lezen alle boekjes samen!

 • Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochtertje die in augustus 2 jaar wordt om samen met haar een nijntje verjaardagsfeest te vieren.

 • Zou graag met dit leuke boekje mijn dochters verjaardag vieren. Nog 6 weken en dan is het zover, kijk er enorm naar uit. Taart bakken/eten, slingers ophangen. Liedjes zingen… en Nijntje lezen? 😀

 • Wat leuk dit Nijntje pakket. Ik vier graag een Nijntje feestje met mijn kindjes van de Voorleesexpress. Ik lees voor aan kindjes die Nederlands niet als eerste taal hebben of niet uit Nederland komen en ja dan hoort Nijntje er echt bij. Feest met Nijntje is dan voor mij een feest om hun taalontwikkeling vooruit te zien gaan.

 • Supergaaf voor mijn jongste. Helemaal fan van Nijntje. Haar feestje is uitgesteld vanwege Corona, maar word zeer zeker een Nijntje feest

 • In dit huis wordt er ruim gefeest met alle gezinsleden en Nijntje. Onze dreumes Tess (15 maanden) heeft Nijntje die je tellen, kleuren en vormen leert, en ze zingt ook haar Nijntje-liedje. Tess danst mee op haar manier, met haar handjes in de lucht. Ze is dol op Nijntje, en iedereen moet met haar meedoen; vooral haar zus van tien jaar. Dit pakket zou hier dus ontzettend gewaardeerd worden!

 • Wat leuk. Ik zou graag een Nijntje feestje vieren met mijn kleine nichtje die volgende maand jarig is. We zijn dol op Nijntje en feestjes. 🍀🍀🍀

 • ik doe graag mee aan de winactie. Ik vier graag een nijntjefeest met mijn neefje mason. Zijn ouders lezen hem altijd nijntjeverhalen voor.

 • Met Nijntje is het altijd feest! ✨ Ik vier Nijntje-feest met mijn eerste kleinkind! Doe heel graag mee voor de papa die voor het eerst vader is geworden van een prachtige zoon! 💙 Want verhaaltjes voorlezen doe ik als oma en leesfanaat heel graag!🤗📚