Nieuwe afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief op Boomerang (winactie)

thomas de stoomlocomotief, boomerang tv

Wie kinderen en treinen combineert zal al heel snel de naam Thomas roepen. Sinds 1984 is Thomas de Stoomlocomotief al op televisie te vinden en dendert sindsdien rustig door. Op het denkbeeldige eiland Sodor rijdt hij samen met zijn bevriende treinen rond om voor “The Fat Controller” allerlei opdrachten uit te voeren die niet altijd in een keer goed gaan. Toch weten Thomas en zijn vrienden alles altijd tot een goed einde te brengen. Nog steeds kun je genieten van nieuwe avonturen van Thomas in “Thomas en zijn vriendjes: Volle vaart vooruit!” Waarvan nieuwe afleveringen komen op Boomerang. Lees verder en maak kans op een leuk Boomerang-pakket.

Thomas en zijn vriendjes: Volle vaart vooruit!

Klim aan boord en ontdek de vernieuwde tv-serie Thomas de Stoomlocomotief, vol met nieuwe verhalen en karakters. Thomas ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen wanneer hij op avontuur rond de wereld gaat samen met de gloednieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!

De gloednieuwe afleveringen van Thomas en zijn vriendjes: Volle vaart vooruit! zie je vanaf 20 juni elke dag om 15:00 uur bij Boomerang.

Looney Tunes cartoons

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.
 
Kijk vanaf 13 juni elke dag om 12:30 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons bij Boomerang!

Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry

Geniet samen met Scooby-Doo en Tom & Jerry van de zomer! Iedere dag zijn er afleveringen van Be Cool, Scooby-Doo!, de Tom en Jerry Show, Tom en Jerry in New York, en verschillende films te zien.
 
In Scooby-Doo komen spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.
 
Lach je stuk met het letterlijke kat-en-muisspel van Tom en Jerry. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
 
Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry zie je vanaf 27 juni elke dag vanaf 08:30 uur bij Boomerang.

Win een Boomerang pakket

Wil je helemaal in de stemming komen voor een middagje cartoons kijken, dan kan een compleet Boomerang pakket niet ontbreken. In samenwerking met Boomerang mag Papa’s wereld het volgende pakket versturen naar een gelukkige winnaar:

  • Tom & Jerry Tas
  • Boomerang Notebook hardcover + Ring a5 formaat
  • Looney Tunes etui set
  • Looney Tunes Sleutelhanger

Kans maken op dit prijzenpakket? Hieronder staat precies wat je hiervoor moet doen:

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot vrijdag 24 juni 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je de prijs via het pr-bureau over de post. Papa’s wereld zal in een mail naar je adres vragen en deze doorsturen.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Bovenstaande tekst bevat de Boomerang Highlights van juni 2022 gecombineerd met teksten van Papa’s wereld.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *