(Winactie) Negenmaandenbeurs 2023, dé beurs voor aanstaande en kersverse ouders

De grootste en bekendste beurs over zwangerschap en baby’s staat te trappelen om te beginnen. Nog een klein maandje en de RAI Amsterdam wordt weer overspoeld door zwangere vrouwen en enkele verdwaalde vaders achter de kinderwagen. Op deze beurs vind je alles over zwanger zijn en over baby’s en peuters. Of het nu gaat om het laten maken van een echo, informatie over spaarpotjes voor later of het scoren van de meest leuke aanbiedingen, je vindt het allemaal op de Negenmaandenbeurs. Lees meer over Negenmaandenbeurs 2023 en maak kans op twee toegangskaartjes.

165 bedrijven met meer dan 350 babymerken verzameld op één grote beurs

Vanaf woensdag 15 februari tot en met zaterdag 18 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders zich op de Negenmaandenbeurs laten inspireren en informeren over alles rond zwanger zijn en jonge kinderen. Na een tijdje geen beurs door corona werd de Negenmaandenbeurs in 2022 weer druk bezocht. Die editie met wat minder stands en in een vreemde periode, want voor het eerst werd de babybeurs gehouden in mei in plaats van februari. Dit jaar gaat de beurs door op dezelfde voet als de herstart vorig jaar, maar nu nog groter. Niet twee, maar drie hallen van RAI Amsterdam zullen gevuld zijn met exposanten en informatiepunten.

Zwanger of pas ouder? Kom ook!

Wil jij je compleet laten onderdompelen in de allernieuwst baby-informatie en daarnaast lekker shoppen voor de babykamer, de kledingkast weer volgooien met de liefste babykleertjes of de meest geavanceerde snufjes uittesten? Kom dan net als 30.000 andere zwangere en kersverse ouders naar de Negenmaandenbeurs.

Masterclasses, voorlichting en Overheid

Naast alle geweldige stands met de leukste babyproducten en diensten, voorziet de Negenmaandenbeurs steeds meer in de behoefte aan informatie. Zo staan er dagelijks meerdere masterclasses ingepland. Online platform Zakenmama zal bijvoorbeeld een masterclass geven over omgaan met momshaming op de werkvloer. Vaders komen aan bod in masterclasses waarin ingegaan wordt op hun rol tijdens zwangerschap, bevalling en opvoeding.

Informatievoorziening vormt een belangrijk onderdeel van de Negenmaandenbeurs. Er worden dagelijks masterclasses gegeven op uiteenlopende gebieden, onder meer door verloskundigen, lactatiekundigen, gynaecologen, dermatologen, slaapcoaches en financieel experts. Van een snelcursus borstvoeding en het vinden van het juiste slaapritme tot vermogensopbouw, medische pijnbehandeling rondom de bevalling en hoe om te gaan met emoties van je kind.

Ook zijn verschillende ministeries, waaronder Algemene Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Belastingdienst aanwezig op de beursvloer. Deze instanties geven voorlichting over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen.

Neem de kleine gerust mee

De Negenmaandenbeurs is niet alleen leuk voor ouders, maar ook voor de jongste kinderen. Kikker, Nijntje en Dikkie Dik komen bijvoorbeeld op het grote podium voor een fotomoment en Kim-Lian van der Meij leest voor uit haar boekenreeks Dierendorpje. Spelen kan op het Kidszoo-speelplein. Wil je toch liever rondlopen zonder op te letten op de kleine, dan kun je gebruikmaken van een professionele kinderopvang.

Bloggerstour weer van de partij

Papa’s wereld zal ook dit jaar aanwezig zijn tijdens de openingsdag van de Negenmaandenbeurs. Voor de vijfde keer nemen wij deel aan de speciale bloggerstour die georganiseerd wordt door Fleur en Miriam. Heuglijk nieuws, deze zesde editie is door de organisatie van Negenmaandenbeurs uitgeroepen tot de officiële bloggerstour. Na deze beursdag lees je op Papa’s wereld weer alles over onze bevindingen en de nieuwste producten. Mocht je Papa’s wereld spotten op de beurs, zeg gerust even gedag.

Kaarten kopen voor Negenmaandenbeurs 2023

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je ook naar de Negenmaandenbeurs? Dat kan, de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.negenmaandenbeurs.nl Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50.

Openingstijden Negenmaandenbeurs 2023

De Negenmaandenbeurs 2023 vindt plaats van woensdag 15 februari tot en met zaterdag 18 februari. De beurs opent elke dag om 11:00 uur, maar de sluitingstijden zijn niet elke dag gelijk. Voorheen liepen de beursdagen van de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs tegelijk. Sinds de laatste editie is dit niet meer het geval. De laatste dag van Negenmaandenbeurs 2023 valt samen met de openingsdag van de Huishoudbeurs. In het schema hieronder vind je de exacte openingstijden per beursdag.

 • Woensdag 15 februari 2023: 11.00 – 18.00 uur
 • Donderdag 16 februari 2023 (incl. avondopening): 11.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag 17 februari 2023 (incl. avondopening): 11.00 – 21.00 uur
 • Zaterdag 18 februari 2023: 11.00 – 18.00 uur (+ Huishoudbeurs)

Kaartjes voor Negenmaandenbeurs 2023 winnen

Papa’s wereld zal net als de laatste jaren weer aanwezig zijn tijdens de openingsdag van de Negenmaandenbeurs. Lijkt het jou nu, net als ons, leuk om ook een dagje deze babybeurs te bezoeken? Doe dan mee met onze winactie die wij in samenwerking met de organisatie van de Negenmaandenbeurs houden. Ben jij straks de gelukkige winnaar van 2 vrijkaartjes voor een dag naar keuze op de Negenmaandenbeurs 2023? Je mag natuurlijk ook meedoen om kaartjes te winnen voor iemand anders.

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot vrijdag 27 januari 2023 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.

Als jij de winnaar bent van de vrijkaartjes, dan ontvang je van ons een code en een link naar een speciale actiepagina waar je deze kunt verzilveren.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Dit artikel bevat onder andere informatie afkomstig uit een persbericht
Beeldmateriaal via Negenmaandenbeurs

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Tof! Echt zo fijn dat het dit jaar eindelijk weer door kan gaan, ik wil graag samen met mijn zus lekker snuffelen en shoppen en vooral heerlijk inspiratie opdoen, want dat hebben we gemist de laatste jaren! Kaarten winnen betekent meer geld over om te hopppen natuurlijk 😉

 • Wat super leuk!! Hier zou ik heel graag samen met mijn moeder en zoontje Daxx naar toe gaan, inmiddels van zwanger van wondertje nummer 2!

 • Ik zou graag kaartjes winnen om mijn net zwangere dochter te verrassen met een dagje beurs. En als extra verrassing ook de aanstaande overgrootoma mee te nemen en uiteraard de schoonmoeder. Heerlijk met vier dames een dagje beurs. Ik zeg kom maar door met de kaartjes.

 • Ik zou dolgraag naar deze beurs willen gaan met mijn dochter Marloes. Ze is dan aardig op weg in haar zwangerschap maar nog nooit op deze beurs geweest. Vorig jaar was de teleurstelling echt heel groot toen alles niet doorging. Dus dit jaar wordt het compensatiejaar, yessssss!

 • Wat leuk dat je kaartjes kan winnen! Ik zou mijn goede vriendin Liselotte meenemen. Ruim 1,5 jaar geleden zijn we beide voor het eerst moeten geworden (precies een maand na elkaar). Nu beide wéér zwanger, en dit keer 20 dagen na elkaar uitgerekend. Hoe leuk om dit samen te vieren op de 9maanden beurs!
  We laten wel de kids thuis hoor, want even een dagje voor ons zelf is soms heerlijk om lekker bij te kletsen!

 • Ik ben na een miskraam eindelijk zwanger van mijn eerste kindje en zou dus heel graag naar de negenmaandenbeurs gaan om inspiratie op te doen!

 • Een heerlijke inspiratie snuffel beurs met leuke ideeen. Eindelijk weer een normale 9mnd beurs.
  Graag loot ik mee om de toegangskaarten te winnen.

 • Ik doe graag mee.
  Ik zou graag met mijn dochter naar de negenmaandenbeurs toe willen ze is zwanger van haar eerste en voor mij is het alweer 23 jaar geleden dus er zijn veel dingen veranderd ik ben super nieuwsgierig hoe als veranderd is.

 • Vorig jaar mei ben ik bevallen en door corona konden we daarvoor geen leuke babybeurzen bezoeken. Wat zou het reuzeleuk zijn om met ons lieve kleine mannetje alsnog een leuke dag te beleven op de Negenmaandenbeurs en inspiratie op te doen voor de inrichting van zijn kamer in ons nieuwe huis en alle andere leuke en interessante dingen die deze fase weer met zich meebrengt! Ik geef ook nog steeds borstvoeding en ben erg benieuwd naar een handsfree kolf. En wie weet doe ik ook nog nuttige tips op voor het opzetten van mijn zwangerschapscursus waar ik een opleiding voor gevolgd heb. Kortom, ik ga duimen!!!

 • Een van mijn beste vriendinnen is na lange tijd eindelijk zwanger. Ik neem haar graag mee naar de deze beurs. Ik gun het haar zo. Lekker shoppen voor haar kleine! En misschien een beetje voor mn eigen dochter

 • super leuk om eindelijk weer eens met mn beste vriendin naartoe te gaan. De laatste keer voor corona waren we samen zwanger en nu weer, dus komt super goed uit 🙂

 • Ik zou dolgraag met mijn zwangere dochter en mijn man hier naar toe gaan en dan testrijden met kinderwagens net als ik met mijn moeder 30 jaar geleden

 • Wat super leuk! Ik zou heel graag met mijn vriend en onze dochter van 6 maanden gaan. Zou zo leuk zijn om echt even met haar te kijken waar ze op reageert 🙂

 • Heel graag ga ik met mijn grote zus heen die al 2 kindjes heeft! Ik ben nu als laatste van het gezin zwanger van de eerste. Wat een zegen! Ik hoop met deze kaartjes op een leuke zussendag samen!

 • Ik wordt in mei voor het eerst vader. Daarom komt deze beurs als geroepen want daar kunnen we kijken wat er nodig is en het een en ander kopen.

 • Wat een leuke aktie is dit 😃
  Ik wil graag mijn vrouw in het zonnetje zetten ❤️
  Ze staat echt altijd voor mij en iedereen klaar.
  Ze heeft een super goed en zorgzaam karakter.
  Alleen daardoor cijfert ze zichzelf helemaal weg ☺️
  Nu vind ik dat het haar tijd is, en dat zij nu iets liefs verdiend ❤️ en als aanstaande papa hoop ik dat ik ook mee mag ?