Negenmaandenbeurs 2020: de ervaringen van de bloggers

bloggerstour negenmaandenbeurs
Fotocredits: Kruidvat

Voor de vierde maal werd de Negenmaandenbeurs bloggerstour georganiseerd. Zelf mocht ik voor de derde maal op rij mee. Een dag die ik altijd als een leerzaam uitje beschouw. Met een stel bloggers bevolkten we de beursvloer en gingen van afspraak naar afspraak. Elke blogger ervoer de dag op zijn eigen manier en heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren. Dat levert een heel stel verschillende verhalen over deze zelfde dag op. Deze blog neemt jou mee naar de Negenmaandenbeurs in een hele reeks aan verhalen.

Van elke deelnemende blogger zet ik alle verhalen over de Negenmaandenbeurs netjes op een rijtje. Over elke blogger probeer ik nog iets persoonlijks te vertellen.

Mama’s liefste

Fleur is één van de drie organisatoren van deze tour, maar was de enigste die daadwerkelijk zelf ook aanwezig was. We volgden haar gemakkelijk doordat haar rode vest een goed herkenningspunt was in de massa.

Mamaliefde

Organisatrice Linda liet haar zwangere zus Inge de honneurs waarnemen. Wat leuk dat je als blogger soms je familie kunt inzetten voor leuke uitjes. Als zwangere is dit natuurlijk de place to be.

  • 9 maanden beurs 2020; 35e editie!

Meer van Mir

Organisatrice Miriam genoot van een heerlijke vakantie. Haar zus Bobijn hield haar telkens met foto’s en appjes op de hoogte. Vorig jaar maakten we al kennis met Bobijn aangezien ze er toen ook voor zich zelf rondliep.

Papa’s wereld

Behoef ik nog verdere introductie? Of vertel ik gewoon dat ik tussendoor mijn vrouw aan het pesten was door foto’s door te sturen van de donut-kraam op de Huishoudbeurs?

Papablogger

Rob, de tweede papablogger mocht voor de tweede keer mee. Met een twee-jarig zoontje zit deze papa nog helemaal prima in de beoogde leeftijdsgroep van deze beurs.

Thuisleven

Miranda ging op pad namens Thuisleven. Altijd leuk om nieuwe gezichten te zien en een gezellig babbeltje te maken.

De Mamagids

Merel en ik kennen elkaar al van verschillende evenementen en voor haar blog nam ik enkele keren zitting in het Mannenpanel.
14-07-2020: Merel heeft haar website Lotus Writings omgezet naar De Mamagids, de link naar het artikel is daarom gewijzigd.

Passievrouwen

Tamara ontmoette ik tijdens deze bloggerstour voor het eerst. Een flink pittige dag, want zwanger rondlopen op een Negenmaandenbeurs terwijl je van persmoment naar afspraak hobbelt, dat doe ik haar niet na. Tsja, ik ben dan ook een man en kan niet zwanger worden.

  • Nog geen blog

Mamascrapelle

Ook Ellen ken ik al wat langer. Fijn om bekende gezichten weer te zien. Het voelt dan al heel snel veilig om met de hele groep rond te lopen. Achteraf ging Ellen ook mee naar de Kreeftenbar aan de overkant van de RAI om een hapje mee te eten.

Fotocredits: Boekstart

Olivette

Marjolein en ik spreken elkaar regelmatig op verschillende evenementen en zo tussendoor sturen we elkaar berichtjes over de blogs die we schrijven. De afgelopen tijd heeft zij een aantal rake persoonlijke blogs geschreven die het lezen meer dan de moeite waard zijn.

MamaLou blogt

Een gezellige en lieve blogger die niet meteen op de voorgrond staat is Mary-Lou. De dag begon en eindigde met een knuffel.

Lodi blogt

Lodi en ik kwamen als eersten bij de Negenmaandenbeurs aan om de perskaarten op te halen. Samen wachtten we de hele groep op. Kennisgemaakt met een goedlachse vriendelijke vrouw.

KiDDoWz

Amanda en ik zijn dikke maatjes. Wat een lieve schat is dat. Ook onze kinderen kunnen goed met elkaar overweg. Oorspronkelijk liep Amanda op eigen initiatief op de beurs, maar vanwege uitval van een blogger liep ze tot aan de lunch met ons mee. Altijd fijn om haar te zien.

Kinderfavorites

Judith sloot in de middag bij de groep aan en wisselde Amanda af. Zelf liep ze al op de beurs rond. Op deze manier liepen we toch constant met het aantal personen wat we doorgegeven hadden bij de samenwerkende partijen. Judith is constant op zoek naar de leukste dingen voor kinderen en ouders.

  • Nog geen blog

Aanvullen

Nog niet elke blogger heeft zijn of haar verhaal gedeeld of komt nog met vervolgdelen. Deze lijst wordt dus nog enkele malen aangevuld met nieuwe blogs.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *