MiKi4all: stijlvolle kwijl- en colsjaals met een missie (kortingsactie)

MiKi4All colsjaal

Veel kinderen hebben geregeld last van overmatige slijmproductie. Dit kwijlen kan allerlei redenen hebben. Soms kwijlen kinderen zoveel dat een gewone slabber niet helpt om kleding droog te houden. Shirin en Sarah liepen hier ook tegenaan bij hun kinderen, die meervoudig gehandicapt zijn. Zij bedachten daarom modieuze sjaals met een oplossing voor het te veel aan vocht. Het mooie van deze halsdoeken is dat ze geschikt zijn voor iedereen.

Natte kleding een probleem

Speeksel dat terecht komt op kleding droogt in en gaat vaak onprettig ruiken. Nog vervelender is dat het slijm de huid kan verweken en daardoor beschadigen. Kinderen krijgen daarom vaak een slabbetje om zodat de kleding droog blijft. Bij kinderen met een grotere speekselvloed is een slab al snel doorweekt en blijf je de problemen houden.

Sjaals met een oplossing

MiKi4All is bedacht door Shirin en Sarah die beide moeder zijn van een kind met een meervoudige handicap. Mirthe en Kian hebben allebei last van veel slijm die op de kleding komt. Omdat een gewoon slabbetje niet werkt bedachten hun ouders een oplossing. Vrolijke sjaaltjes werden aan de achterkant voorzien van een laag fleece of badstof. Deze stoffen hebben een absorberend karakter waardoor het meer kwijl kan opvangen. Dit voorkomt dat je continu bezig bent met het vervangen van de slab en dat kleding niet nat wordt.

Vrolijk en modieus om de nek

Sjaaltjes van MiKi4All zijn niet zomaar lapjes met een extra absorberende laag, het is onderdeel van de outfit. Leuke kleurtjes en patronen maken het een vrolijk geheel. Spijkerstof-patroon, knalroze en een printje met dino’s. Door de grote verscheidenheid valt er voor iedereen iets te kiezen die bij de persoonlijkheid past. De sjaaltjes zijn makkelijk om te doen met drukknoopjes.

Lekker warm voor de koude maanden

Naast de gewone sjaaltjes heeft MiKi4All ook colsjaaltjes in het assortiment zitten. Deze zitten lekker warm om de nek. Ook deze halsdoeken hebben een fleece binnenkant, die niet alleen absorberend is, maar ook lekker warm. Perfect voor tijdens het herfstweer en in de wintermaanden. De colsjaals hebben dus een dubbele functie.

Voor iedereen, groot en klein

Hoewel de achtergrond van de sjaaltjes is dat ze ontworpen zijn voor hun kinderen, zijn ze geschikt voor iedereen. Die extra functionerende laag
Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen. Een handige maattabel op de website helpt je bij de keuze welk formaat je moet bestellen. Omdat alles handgemaakt is, kunnen er allerlei aanpassingen gedaan worden aan de modellen. Gewoon even overleggen.

Twee blije jongetjes

Voor Liam en Kyran mochten we een sjaal uitzoeken en zonder te twijfelen kozen we voor allebei voor een colsjaal. Van een ander merk hadden ze dit al en daarvan weten we dat ze die helemaal geweldig vinden. Ze liepen er soms zelfs in de warme zomer mee rond. Dat ze een nieuwe kregen was een totale verrassing. We hadden als ouders daarom ook de vrijheid om een printje uit te kiezen. Voor Liam kozen we iets met tijgers en voor Kyran leuke dinosaurus silhouetten. Het uitpakken van het pakketje was ook echt een feestje en de sjaals werden meteen gedragen. Ze liggen nu bij de jassen in de bak met dassen en handschoenen, maar ik weet zeker dat bij het naar school gaan op de fiets er heel vaak gekozen gaat worden voor deze fijne cadeautjes.

Kortingsactie

Wil jij ook zo’n mooie sjaal of colsjaal? Dan hebben we in samenwerking met MiKi4All een leuke kortingsactie. Tot en met 15 november 2020 ontvang je met de code PAPASWERELD 15% korting op jouw aankoop.

MiKi4All verder onder de naam Nooss

Sinds april 2023 is MiKi4All gestopt onder deze naam en is Sarah verder gegaan onder de naam Nooss. Links in dit artikel zijn zo ver mogelijk aangepast naar de nieuwe site.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *