Mijn bucketlist update

In juni plaatste ik een lijst met allerlei wensen die ik ooit nog wel eens zou willen doen, een bucketlist zogezegd. 2017 loopt ten einde, een mooi moment om te kijken of er al wat dingen gerealiseerd zijn of in gang gezet. Mag ik al iets afstrepen?

Pretparken en reizen 

 • Een rondreis door Amerika om de hoogste achtbanen te berijden.
 • Een rondreis door Engeland om diverse pretparken te bezoeken. Dit jaar wel in Engeland geweest voor het werk, in Manchester.
  Daar bleek een Legoland Discovery Center te zitten, maar helaas geen vrije tijd voor gehad.
 • Een vlucht in een vliegtuig maken. Yup, ik ben nog steeds een vliegmaagd.
  En dat ben ik ook gebleven. De reis naar Engeland zou per vliegtuig gaan, maar aangezien de productie niet op tijd af was, zijn we met de auto en de boot gegaan. Leverde wel mijn eerste keer rijden in Engeland op.
 • Rondlopen in de set van Lord of the Rings. Wandelen door Hobbitstee. Daarvoor zal ik naar Nieuw Zeeland moeten.
 • Terug naar Denemarken gaan en daar deze keer wél Park Tivoli in Kopenhagen bezoeken. Vorige keer bleek het al een seizoensluiting te hebben.
 • Samen met de kids Legoland Billund (Denemarken) bezoeken. Tijdens de huwelijksreis hebben Chantal en ik die twee keer bezocht. Superleuk park.
  Wel ben ik dit jaar voor het eerst naar Legoworld (zie foto) in de Jaarbeurs Utrecht geweest dankzij gewonnen kaartjes. Liam en ik hebben daar veel plezier gehad samen. Een mannendagje.

Sportief

 • Ooit voor de derde keer de Nijmeegse Vierdaagse lopen.
  Dit jaar niet getraind, maar deze houd ik wel vast voor de toekomst. Rondjes Pokémon wandelen met de hond telt helaas niet mee.

Website en werk

 • Een website opzetten die een leuk inkomen oplevert. Ik hoef er niet rijk van te worden, als ik er mijn gezin maar van kan onderhouden.
  Er zijn plannen, een concept zit in mijn hoofd en de domeinnaam is in bezit. De ontwikkeling gaat nog wel een tijdje duren. Eerst de ombouw van Papa’s wereld.
 • Papa’s wereld ombouwen naar een nieuwe site op eigen server waardoor er meer dingen mogelijk zijn.
  In januari wil ik gaan samenzitten met een goede vriend. Hij heeft een eigen server en is bedreven in het maken van websites. Samen maken we momenteel de website www.detinnenroos.nl Papa’s wereld moet beter vindbaar worden, te navigeren voor alle apparaten en prettiger ingedeeld.
 • Een superblog schrijven die viraal gaat en een heleboel lezers trekt op een positieve manier.
  Geen virale blog, maar de blog over de Tentvilla in Ootmarsum is goed ontvangen en gedeeld op verschillende toeristische websites.
 • Een ‘winkelcentrum’ openen gericht op kinderen. Hier vind je de kraamzorg, een echocentrum, kinderopvang, speelgoedwinkels, kinderkleertjes, maar ook therapieen etc. Alles bij elkaar onder één groot dak. En dat natuurlijk allemaal leuk gethematiseerd.
 • Ooit nog eens mijn fantasyboek afschrijven.
 • Een leuke baan vinden met meer werkuren en op prettigere tijden. Een baan die mij leuke nieuwe uitdagingen brengt. (Mocht je iets voor me hebben…)
  Geen nieuwe baan, maar wel meer uren bij de tingieterij. Oorspronkelijk zou mijn positie wegbezuinigd worden en was juli mijn laatste maand. Daar zijn ze nog van te voren op teruggekomen en nu werk ik daar met een vast contract voor een dag in de week en besteed ik er ook nog twee ochtenden als extra kracht. Een extra uitdaging dus bij een bestaande baan.

Helaas dus nog geen punten afgestreept. Dat had ik ook helemaal niet verwacht. Wel blij met sommige resultaten en de toekomst die daarin zit. Ik besef ook dat sommige punten nooit uit zullen komen, maar dromen moet je nu eenmaal houden.

Mocht je mij kunnen helpen bij het realiseren van één of meer punten uit mijn bucketlist, dan ben je van harte welkom.

Wat is jouw bucketlist voor 2018?

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *