Mijn bucketlist – editie 2021

Ja hoor, daar is die weer, de jaarlijks bucketlist update. Even terugblikken op 2020 of daar toevallig nog wat wensen uitgekomen zijn. Meteen een blik vooruit naar mijn wensen voor de komende jaren. Zou daar nog iets van uit kunnen komen? Er staat in ieder geval wat nieuwe wensen bij.

Van jaar naar jaar

Zo’n bucketlist is leuk om regelmatig eens naar te kijken om te zien of er al schot in zit. Natuurlijk moet je hier niet te geforceerd mee omgaan, anders geniet je niet echt als je een doel haalt. Dit waren mijn eerdere bucketlists:

Doelen gehaald in 2020

Een superblog schrijven die viraal gaat en een heleboel lezers trekt op een positieve manier.
Dat was één van mijn wensen betreft Papa’s wereld. Ondanks dat het niet helemaal viraal ging, werd de volgende toch bijna 12.000 keer gelezen door een deelactie van Loedermoeder: Wat je als man niet zegt tijdens de bevalling Deze blog werd daarmee in een week tijd de best gelezen blog ooit op Papa’s wereld. Ik ben benieuwd welke blog dat gaat overtreffen.

De nieuwe bucketlist

Ik ben de lijst nog eens doorgelopen en zie er een aantal dingen instaan waar ik het nog steeds mee eens ben. Die reizen zullen voorlopig met alle coronamaatregelen nog niet doorgaan, maar we blijven doorsparen met ze koopzegeltjes.

Reizen en pretparken

 • Samen met de kids Legoland Billund (Denemarken) bezoeken.
  We zijn hiervoor druk aan het sparen met de koopzegels van Albert Heijn. Boekje voor boekje komen we dichterbij dit doel.
 • Terug naar Denemarken gaan en daar deze keer wél Park Tivoli in Kopenhagen bezoeken.
  Mocht de reis naar Legoland lukken, dan proberen we deze er meteen bij te pakken.
 • Een rondreis door Engeland om diverse pretparken te bezoeken. Meteen wat nieuwe dingen van het land zien. Londen hoeft niet zo nodig, geef mij de nostalgie en ruïnes maar.
 • Vliegen.
  Nog nooit heb ik in een vliegend vliegtuig of helikopter gezeten. Zelfs nog nooit op een vliegveld geweest om iemand weg te brengen/ophalen.

Website en werk

 • Een KvK registratie aanvragen voor Papa’s wereld en deze site zichzelf laten bedruipen.
 • Starten van een podcast die aansluit op Papa’s wereld.
 • Een tweede website opstarten die minder persoonlijk van aard is. Deze zal een meer commerciële insteek gaan hebben en als een soort van speeltuin fungeren waarbij ik mijn kunnen kan uittesten en verder ontwikkelen.
 • Een leuke baan vinden met meer werkuren en op prettigere tijden. Een baan die mij leuke nieuwe uitdagingen brengt. (Mocht je iets voor me hebben…) Wellicht zelfs meer op schrijfgebied. Fulltime bloggen zou wel een droom zijn, maar dan ook met een kleine redactie erbij.

Sportief

 • De Nijmeegse Vierdaagse voor de derde keer lopen.
  Dit is echt een lange termijn ding. Hiervoor moet ik wachten tot ik eindelijk weer op de 30 kilometer route mag lopen of totdat ik als begeleider van iemand mee mag.

Handje helpen?

Mocht je mij kunnen helpen bij het realiseren van één of meer punten uit mijn bucketlist, dan ben je van harte welkom.

Vraagje

Wat is jouw bucketlist voor de toekomst? Heb je afgelopen jaar al een mooi doel kunnen afstrepen?

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik zou wel eens wat meer achtbanen willen proberen. Heb er al veel gedaan, maar veel ook niet.
  Weer wat pretparken bezoeken.
  MIjn boek fibromyalgie omgaan met weke-delenreuma heeft een achtste druk en is al een succes, maar zou deze nog wel willen zien vergroten.
  Maar ik zie wel wat erop mijn pad komt. Hoop dat 2021 een iets beter jaar wordt en de daarop volgende jaren. Dat we weer normaal kunnen leven.