Mijn bucketlist 2020

Bucketlists, van die lijstjes van wat je ooit nog een keer wilt doen of bereiken. Zelf heb ik er in 2017 ook eentje gemaakt en die blijf ik bijwerken. Elk jaar een update geven of er al plannen gelukt zijn of dat er nieuwe plannen bij komen. Ik nam de lijst er eens bij en keek naar de huidige status.

Terugblikken

Mijn eerste bucketlist plaatste ik op 29 juni 2017 en ik maakte daarvan in december een eerste update. Ik liet de lijst een jaartje met rust en keek vervolgens op 10 januari 2019 een nieuwe update.

Doelen gehaald

In 2019 kwam één van mijn dromen uit:
* Papa’s wereld ombouwen naar een nieuwe site op betaalde serverruimte waardoor er meer dingen mogelijk zijn.
Dat deze uitgekomen is, moet inmiddels wel bekend zijn. Op 1 oktober van afgelopen jaar was de grootste ombouw een feit en kwam de vernieuwde site online.

De nieuwe bucketlist

Ik ben een beetje realistischer geworden en ben wat dromen van mijn lijst af gaan halen. Een pretpark-reis door Amerika zal er financieel nooit inzitten, net zoals een wandeling op de set van Lord of the Rings. Deze dromen laat ik varen.

Reizen en pretparken

 • Samen met de kids Legoland Billund (Denemarken) bezoeken.
  We zijn hiervoor druk aan het sparen met de koopzegels van Albert Heijn. Boekje voor boekje komen we dichterbij dit doel.
 • Terug naar Denemarken gaan en daar deze keer wél Park Tivoli in Kopenhagen bezoeken.
  Mocht de reis naar Legoland lukken, dan proberen we deze er meteen bij te pakken.
 • Een rondreis door Engeland om diverse pretparken te bezoeken. Meteen wat nieuwe dingen van het land zien. Londen hoeft niet zo nodig, geef mij de nostalgie en ruïnes maar.
 • Vliegen.
  Nog nooit heb ik in een vliegend vliegtuig of helikopter gezeten. Zelfs nog nooit op een vliegveld geweest om iemand weg te brengen/ophalen.

Website en werk

 • Een leuke baan vinden met meer werkuren en op prettigere tijden. Een baan die mij leuke nieuwe uitdagingen brengt. (Mocht je iets voor me hebben…)
 • Een website opzetten die een leuk inkomen oplevert. Ik hoef er niet rijk van te worden, als ik er mijn gezin maar van kan onderhouden.
  > Het concept zit nog steeds in mijn hoofd. Als de juiste partner gevonden wordt is dit wellicht een leuke optie.
 • Een superblog schrijven die viraal gaat en een heleboel lezers trekt op een positieve manier.
  > viraal is nog niet gelukt maar ‘met papa onder de douche’ blijft elk jaar scoren en blijft daarmee één van de best gelezen blogs

Sportief

 • De Nijmeegse Vierdaagse voor de derde keer lopen.
  Dit is echt een lange termijn ding. Hiervoor moet ik wachten tot ik eindelijk weer op de 30 kilometer route mag lopen of totdat ik als begeleider van iemand mee mag.

Mocht je mij kunnen helpen bij het realiseren van één of meer punten uit mijn bucketlist, dan ben je van harte welkom.

Wat is jouw bucketlist voor 2020?

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *