Mijn bucketlist 2019

SquareLite_2019110224726708.jpgIk ga er een traditie van maken, jaarlijks mijn bucketlijst bijwerken. Wat is er allemaal veranderd sinds december 2017? Zijn er plannen gelukt, bijna gelukt en zijn er nieuwe plannen bijgekomen? Mijn fantasie staat nooit stil en dat zal misschien ook wel te merken zijn in mijn plannen. Zullen ze ooit uitkomen?

Mijn eerste bucketlist plaatste ik op 29 juni 2017. Al in de eerste update van december van dat jaar waren er veranderingen te lezen. Nu zijn we een jaartje verder en wordt het tijd om het lijstje weer eens onder de loep te nemen.

Reizen en pretparken

 • Een rondreis door Amerika om de hoogste achtbanen te berijden. Een leuk aantal pretparken afgaan, maar ook zo’n achtbaan op een strand carnival.
 • Een rondreis door Engeland om diverse pretparken te bezoeken. Meteen wat nieuwe dingen van het land zien. Londen hoeft niet zo nodig, geef mij de nostalgie en ruïnes maar.
 • Vliegen. Nog nooit heb ik in een vliegend vliegtuig of helikopter gezeten. Zelfs nog nooit op een vliegveld geweest om iemand weg te brengen/ophalen.
 • Rondlopen in de set van Lord of the Rings. Wandelen door Hobbitstee/Hobbiton. Daarvoor zal ik naar Nieuw Zeeland moeten. Sheila ging afgelopen jaar erheen en maakte mij jaloers met schitterende foto’s, lees haar blog.
 • Terug naar Denemarken gaan en daar deze keer wél Park Tivoli in Kopenhagen bezoeken. (*1)
 • Samen met de kids Legoland Billund (Denemarken) bezoeken. (*1)

*1 In een oudere blog vertelde ik dat we de koopzegels van Albert Heijn sparen. Deze boekjes verzamelen we nu als spaarpot om naar Denemarken te kunnen. We zijn al een stukje op weg, dus misschien gaat het dit jaar lukken om een keer echt op vakantie te gaan.

Sportief

 • Ooit voor de derde keer de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Maar dat wordt wachten totdat ik weer de 30 mag lopen of mee kan als begeleider van iemand. Die 50 kilometer per dag gaat het niet worden.

Website en werk

 • Een website opzetten die een leuk inkomen oplevert. Ik hoef er niet rijk van te worden, als ik er mijn gezin maar van kan onderhouden.
  > Het concept zit nog steeds in mijn hoofd. Als de juiste partner gevonden wordt is dit wellicht een leuke optie.
 • Papa’s wereld ombouwen naar een nieuwe site op betaalde serverruimte waardoor er meer dingen mogelijk zijn.
  > de eerste plannen van 2018 zijn gewijzigd. In februari ben ik jarig en vraag ik geen cadeautjes maar een bijdrage aan hosting en om iemand mee te laten helpen met de eerste grote ombouw/installatie.
  Er is al een nieuw logo bedacht wat nog verder uitgetekend gaat worden.
 • Een superblog schrijven die viraal gaat en een heleboel lezers trekt op een positieve manier.
  > viraal is nog niet gelukt maar ‘met papa onder de douche’ blijft elk jaar scoren en blijft daarmee één van de best gelezen blogs
 • Een leuke baan vinden met meer werkuren en op prettigere tijden. Een baan die mij leuke nieuwe uitdagingen brengt. (Mocht je iets voor me hebben…)

Enkele plannen die al wat verder gevorderd waren in realiseren zijn in 2018 helaas niet gelukt. Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen en daarom blijf ik aan enkele punten werken en blijf ik over andere plannen dromen.Mocht je mij kunnen helpen bij het realiseren van één of meer punten uit mijn bucketlist, dan ben je van harte welkom.

Wat is jouw bucketlist voor 2019?
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *