Met energiezuinige LED downlights zijn harde schaduwen verleden tijd

LED lamp, LED downlicht, LED spotje

Krijg jij ook bijna een hartverzakking van al die schaduwen wanneer jij ’s avonds de woonkamer binnen loopt? Krijg je de rillingen van het idee dat die schaduwen wel eens afkomstig zouden kunnen zijn van een indringer, terwijl het eigenlijk niet meer is dan de schaduw van een vaas? Veel lampen zorgen door de manier waarop het licht verspreid wordt voor zeer duidelijke, donkere en harde schaduwen, maar met LED downlights is dat gelukkig verleden tijd. Met deze lampen, die te koop zijn op ledlichtstunter.nl, worden de lichtbundels recht naar beneden gericht zodat het licht zich veel mooier egaal weet te verspreiden. Dat is overigens niet de enige reden om te kiezen voor LED downlights. Hieronder vertellen we je waarom.

Energiezuinig én duurzaam

Zacht en egaal verspreid licht dat ook nog eens betaalbaar is?! Jazeker, dat kan. Met LED downlights haal je energiezuinige én duurzame verlichting in huis. Net zoals alle andere LED lampen weten ook LED downlights efficiënt met energie om te gaan. Dit betekent dat ruim 90 procent van de verbruikte energie daadwerkelijk in licht wordt omgezet. Daar kunnen de meer traditionele gloei- en halogeenlampen nog een puntje aan zuigen, want die geven vooral heel veel warmte af. Wanneer je dus op zoek bent naar een lamp die echt doet wat hij moet doen, zit je met een LED lamp altijd goed. Ze mogen qua aanschafprijs net iets duurder zijn dan je van halogeen- en gloeilampen gewend bent, maar dat compenseert zich uiteindelijk volledig door de langere levensduur. LED lampen zijn namelijk behoorlijk duurzaam en hoeven niet snel vervangen te worden. Een goede investering dus!

Te koop voor ieder interieur

LED downlights zijn in verschillende varianten te koop. Zo kun je kiezen voor inbouw of opbouw, rond of vierkant en heb je ook nog een keuze wat betreft de kleurtemperatuur van de lamp. Vooral warm wit licht en helder licht worden veel gekozen, maar ook koud wit licht behoort natuurlijk gewoon tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van LED downlights die je in iedere gewenste kleur kunt instellen? Met deze speciale RGB lampen sla je de plank nooit mis! LED downlights zijn te koop voor ieder interieur.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *