Mamamaandag 31 augustus 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Afgelopen week was een fijne week. We hebben leuke dingen gedaan en hebben met Liam samen naar de baby in mijn buik gekeken bij de verloskundige (vk). Fijn om bevestigd te krijgen dat het goed met Ducky gaat.
Liam vond het ook wel interessant, maar hij vond de poppen en het andere speelgoed bij de vk nog leuker. Hij zegt wel dat er een baby in mijn buik zit en geeft hem kusjes, maar echt snappen kan natuurlijk nog niet, je ziet nog niet zo veel.
Nala snapt het intuïtief volgens mij al wel. Ze wordt nog knuffeliger en soms ook beschermender voor mij en Liam. Vooral naar andere honden toe, niet altijd even handig, maar daar werken we aan. Net als bij mijn zwangerschap van Liam, vindt ze het nu ook erg fijn om tegen/op mijn buik te liggen. Vind ik niet erg, lekker warm. (zie ook deze blog)
Zelfs met Liam knuffelen vindt ze minder erg. We laten dat eigenlijk niet toe, omdat ze het eerst echt niet leuk vond. Maar de laatste tijd gaat ze vaker zelf naast hem liggen of zitten. Misschien ook omdat hij minder lomp in z’n bewegingen wordt. 😉 
Deze foto ook. Uniek dat ze zo samen op hun rug naast elkaar liggen, en ze hadden echt zo’n lol! Heerlijk!

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *