Mamamaandag 30 november 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

12292766_1067453649954653_1283387886_nAltijd als Liam bij ons in de auto zit en we doen onze zonnebril op, wil hij dat ook heel graag. Sowieso wil hij heel graag alles hetzelfde als papa en mama. En zonnebrillen horen nou eenmaal niet recht op je nu, maar lekker op z’n kop. Als je dan ook nog zo’n geweldig stoer bekkie erbij trekt is dat natuurlijk super.
Meneertje wil graag alles hetzelfde als papa en mama zoals ik al zei. Iets anders eten dan mama, kan echt niet. Mama sokken aan en hij niet, kan echt niet. Twee minuten later liggen de sokken op een hoopje in de gang, dat dan weer wel. Mama die stiekem chocola eet, dat kan echt niet! Hij merkt het bijna altijd en wil dus ook. Daarentegen als mama een muts op heeft en een sjaal om, dan hoeft hij dat echt niet. Klein spookje…

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *