Mamamaandag 30 mei 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag30052016Zaterdag hebben we met ons hele gezin een wandeltocht gelopen. We hadden het niet verwacht, maar Liam heeft de hele weg zelf gelopen. En wat waren we daar trots op. Hij zelf ook trouwens.
Sowieso vind ik hem zo knap de laatste tijd. Natuurlijk heeft hij z’n peutermomentjes, maar dat hoort erbij en maakt dat de andere momenten nog leuker worden.
Sinds een week of 3 is hij luierloos en nu al een paar dagen zonder ongelukjes. Behalve dan het poepen, maar dat komt vanzelf wel. Hij had een dag lekker buiten in het zwembadje gespeeld en was af en toe naar de wc geweest omdat hij geen luier aan had. Dat ging zo goed, dat ik van de ene op de andere dag bedacht dat hij geen luier meer aan kreeg. Gelukkig was Maarten het daar ook mee eens. En de eerste dagen ging dat super. Daarna kwam er een kleine terugval, maar dat schijnt er vaak bij te horen. Toch gewoon doorgezet, ook al waren er verschillende mensen die zeiden dat hij er dus nog niet klaar voor was en weer een luier aan zou moeten. Gelukkig gaat het nu supergoed en ben ik ook daar trots op.
Ook als ik zie hoe lief (en soms lekker lomp) Liam is voor Kyran, voel ik me zo trots. Iedereen vertelt hij over z’n kleine broertje en dat Kyran zo lief is. En zo zijn er nog meer dingen natuurlijk.
Maar dat je zo ontzettend trots op je eigen kind kunt zijn, wat een heerlijk gevoel is dat. Zeker als je dan dat blije, zelf ook trotse bekkie van hem erbij ziet.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *