Mamamaandag 30 maart 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Liam vindt het zo heerlijk om buiten te spelen. Dat doe ik dan ook graag met hem. Zeker als hij binnen aan het miepen en mopperen is. Zodra hij buiten is, dan is hij ook binnen twee tellen aan het spelen. Afgelopen donderdag ging het precies zo. “Ga maar even buiten spelen”, zei ik nog. We moeten zo weg en Liam loopt naar buiten en duikt vrolijk de zandbak in. Helaas was ik natuurlijk weer eens vergeten de deksel op de schelp te doen. Liam vond dat helemaal niet erg. Binnen twee minuten zat hij helemaal onder de modder. Ik heb hem lekker laten kliederen, totdat hij ook wat hapjes van de modder ging proeven. Snel hem ik hem gedoucht en omgekleed. De bus, die heb ik gelukkig nog net op tijd gehaald.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *