Mamamaandag 03 augustus 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Afgelopen week hebben Liam en ik een rustige week gehad. Ook al hebben we toch veel leuke dingen gedaan.
We hebben afgesproken met zijn vriendinnetje uit de buurt. Na een rondje over de kermis liepen we langs haar huis. Toevallig was papa net thuis en alvast bezig in de tuin. We mochten wel even komen kijken.
En dat heb ik geweten.. Graafmachine, graafmachine! Wow! Mama, kijk! Oohh, mama Jam in? Jam klimmen! Liam ging uit z’n dak. 😉
Ze mochten erin klimmen en later zelfs nog echt graven met de vader. Geweldig vond Liam het! Helaas was het tijd om te gaan eten, want ik weet zeker dat hij nog een hele tijd had willen blijven!

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *