Mamamaandag 29 juni 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Afgelopen zondag was het Streekgala bij ons in de buurt. Je kon de hele dag bij verschillende boeren langs om hun bedrijven te bekijken en allerlei leuke dingen te doen. We hebben een heerlijk dagje gehad,het weer zat helaas niet helemaal mee, het regende af en toe, maar het was gelukkig wel warm. We hebben toen Liam sliep een bedrijf bekeken waar ze appelcider, appelsap en appelwijn maakten. Ik drink natuurlijk geen alcohol, dus ik ging voor het appelsap, heerlijk. Maarten die kende de appelcider al, dus hij ging voor een citroenlikeurtje. Dat was ook goed gekeurd.
Daarna zijn we door gegaan naar de zelfpluktuin in Ooij. Tegen die tijd was Liam wakker en rende hij meteen op de geitjes af. Kom maar, schaapjes, riep hij meteen. In de tuin zijn we aan het plukken gegaan, de bakjes kwamen alleen niet zo snel vol. Liam heeft een nieuwe liefde ontdekt voor witte besjes en frambozen. Heerlijk vond hij het. De besjes plukte hij van de plant en stopte ze in een beweging in zijn mond! Zo leuk om te zien was dat. En boos dat hij werd toen we de doosjes vol hadden en iets anders gingen doen.
We zijn na het plukken ook nog bij een melkveehouderij en een molen geweest waar we kalfjes gezien hebben en de molen beklommen hebben.
Thuis gekomen was het lekker afgekoeld zodat Liam en ik nog even lekker met Nala zijn gaan fietsen. Gezellig.
En alsof het nog geen feest genoeg was hebben we na het eten ook nog een ijsje gehaald in het dorp. Lekker!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *