Mamamaandag 29 februari 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag22-2-2016Liam heeft het lezen niet van een vreemde. Hij ziet mij heel vaak lekker met een boek rondlopen en vooral lekker zitten op de bank. Hij vindt het heerlijk om voorgelezen te worden, maar ook vindt hij het steeds leuker om zelf te lezen en verhaaltjes bij de plaatjes te vertellen. Vooral als hij een boekje al vaker gehoord heeft, dan kan hij het verhaaltje super goed na vertellen. Compleet met stemmetjes erbij. Want dat doet Maarten ook altijd, dus dat hoort zo.
Inmiddels kiest hij ook steeds meer boekjes uit over wat hij leuk vindt en is het ook steeds leuker om hem mee naar de bibliotheek te nemen. De laatste keren had hij vooral boekjes over ridders en draken uitgezocht. Op de foto zit hij een boekje over het krijgen van een broertje of zusje te lezen. Ik smolt toen ik hoorde wat hij zichzelf vertelde: Baby! Baby! Mama baby in de buik! Jammie grote broer. Jammie broertje in de buik enne mama baby in de buik. Nu zegt hij dat toch wel vaak, maar nu zat hij zo in z’n eigen wereldje. Heerlijk!
Nog even wachten en dan mag hij z’n kleine broertje gaan voorlezen.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *