Mamamaandag 28 september 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Liam en ik hebben een tijd gehad dat we elke week samen (of met een vriendin en haar zoontje) gingen zwemmen. Helaas kan het de laatste tijd wat minder vaak, omdat het toch best wel duur is. Vorige week zijn we voor het eerst sinds een tijdje weer geweest. En het was superleuk! Inmiddels vindt Liam het geweldig om van de kant te springen en van een mat die over de badrand hangt te glijden. Ook hebben ze in het lesbad een hele lading badspeelgoed drijven en staat er een glijbaantje in het water. Zo leuk! Liam vertelt nu ook zelf wat hij wil doen en hij kan ook een hoop zelf doen.
We verheugen ons al op de volgende keer zwemmen!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *