Mamamaandag 27 april 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Gisteren zijn wij naar de Elf Fantasy Fair geweest in Haarzuilens. Ons kleine mannetje ging als hondje, want het weer was helaas niet al te warm. Gelukkig heeft het de hele dag alleen maar af en toe gemiezerd en viel het allemaal reuze mee.
We hebben een heerlijke dag gehad met onze twee hondjes (Nala was ook mee). Liam heeft genoten van alle aandacht die hij kreeg. Iedereen vond hem schattig.. En dat is hij natuurlijk ook! 😉
Hij heeft de hele dag veel gelopen, maar af en toe wilde hij lekker gedragen worden. En dat kon natuurlijk, want we hadden de mei tai mee.
We hebben mooie kostuums gezien, allemaal leuke kraampjes bekeken en lekkere dingen gegeten. Liam had het zelfs weer voor elkaar dat hij een potje met hakhoning (met kleine stukjes voor het proeven) mee naar huis kreeg. Kleine snoepkont..
Van de zomer hopen we naar Castle Fest te gaan. Moet ik alleen nog verzinnen wat we dan aandoen. Want dan zal hij helaas niet meer in het hondenpakje passen (hoop ik..).

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *