Mamamaandag 26 oktober 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vorige week was voor mij helaas niet zo’n fijne week. Ik kreeg last van een longontsteking en daardoor dus ook weer aan de medicijnen. Gelukkig pas de eerste keer deze zwangerschap en hopelijk ook de laatste. Gelukkig gaat het inmiddels ook weer een stuk beter, dankzij die gehate medicijnen. Ondanks het ziek zijn, moeten hond en kind ook nog uitgelaten worden, dus ze hebben lekker veel in de tuin gespeeld, terwijl ik dik ingepakt naar ze zat te kijken of ze vanuit de keuken in de gaten hield. Toen ik even iets in de woonkamer moest halen en ik van buiten een hoop gekletter hoorde, schrok ik natuurlijk heel erg. Ik hoorde daarna geen gehuil, dat was eigenlijk ook eng, want daardoor kon ik het kleine spook ook niet zo snel vinden. Gelukkig kwam ik er snel genoeg achter dat er niks aan de hand was, toen ik gegiechel achter me hoorde. En daar stond hij hoor.. Liam de klauteraap! Luid lachend en megatrots op zichzelf. Hij had een hele berg troep weg gesleept/weg geduwd en was toen op de stenen geklommen. Die berg troep lag er eigenlijk voor, zodat hij er niet bij zou kunnen… Klein spook!
(vanwege de longontsteking en de 20 weken echo is deze Mamamaandag wat later geplaatst)

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *