Mamamaandag 25 mei 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

We zijn afgelopen weekend weer eens naar de Efteling geweest met de kleine man.
Heerlijk is dat! Hij vindt het geweldig om in het sprookjesbos rond te lopen en te kijken naar alle figuren en te vertellen wat hij allemaal ziet.
Bij elke paddenstoel wordt geluisterd of er nog muziek in zit en natuurlijk maken wij daar lekker foto’s van.
Ik vond het altijd al leuk om af en toe eens naar een pretpark te gaan, maar nu Liam steeds groter wordt en het steeds bewuster gaat meemaken vind ik het zelf nog leuker. Om het plezier in de oogjes van mijn kleine aapje te zien en de lol die hij heeft als hij in een leuke attractie zit. Heerlijk… 😀
Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *