Mamamaandag 25 januari 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Liam zit al een tijdje tussen wel een slaapje en geen slaapje overdag in. Aan de ene kant heeft hij het nog wel nodig, want zonder slapen overdag stort hij tegen 17:00 uur in. Maar als hij wel slaapt, dan is hij vaak nog tot heel laat wakker ’s avonds. Dus meestal probeer ik hem wakker te houden, zodat hij rond een wat schappelijkere tijd naar bed gaat in de avond. Helaas werkt dat dus niet altijd, omdat hij dan al vanaf de vroege ochtend zo aan draken is, dat ik even rust nodig heb. Zeker nu met de laatste loodjes van de zwangerschap. Nu zal het straks als de baby er is, allemaal weer veranderen. Allemaal nieuwe indrukken voor de aanstaande grote broer, daar zal hij vast wel moe van worden. En hoe het dan gaat zullen we dan wel weer zien. Voor nu geniet ik van de moment dat hij heerlijk (in ons grote bed) ligt te slapen. Hoe laat dat ook is….

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *