Mamamaandag 25 april 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag 25-04-2016Afgelopen zondag zijn we met twee gezinnen naar Elfia geweest. Een markt in middeleeuwse fantasy stijl, met muziek en allemaal mensen die verkleed zijn. Al kun je er ook gewoon heen als je niet verkleed bent.
Voor ik Maarten kende, had ik nog nooit van dit soort fairs gehoord. En nu gaan we elk jaar naar de Elf Fantasy Fair en Castle Fest. Inmiddels met twee kinderen en voorheen lekker samen of met vrienden.
Met kinderen is het heel anders dan met z’n tweetjes. Met kinderen is het heerlijk om te zien hoe magisch alles nog voor ze is. De ridders, prinses, monsters, draken en elfen zijn nog echt en geen verklede mensen. Zo mooi om te zien. Liam heeft het nu nog over Roodkapje en de wolf die hij tegen kwam. En dat hij ging zwaardvechten met een ridder.
Met kinderen is het ook anders, omdat je vaker moet stoppen om te voeden, te verschonen of om te rusten. Ook zie je de helft van de kraampjes niet, omdat je toch ook op je kinderen moet letten. Liam is er zo vandoor.
Toch, als ik mag kiezen, ga ik graag met de kinderen. Gewoon om ze mee te geven wat wij als ouders leuk vinden om te doen en om die verwondering in de oogjes te zien. Haha, en om andere mensen naar ze te zien kijken met een lach op hun gezicht, omdat onze kinderen er zo schattig uitzagen in hun beren- en drakenpakje..

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Elf Fantasy en Catle Fest áltijd leuk om mee te maken en met Liam en Kyran dubbel-leuk. Jammer dat het weer niet zo mee zat. Maar goed, jullie hebben met z’n allen lekker genoten en dáár gaat het om.
    Ik vond deze fairs ook altijd leuk.