Mamamaandag 24 augustus 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Afgelopen zaterdag waren we met zijn drieën weer in de Efteling bij een Zomeravond. Liam mocht lekker lang opblijven en heeft genoten van de middag en avond.
Het leukste was nog dat er twee vriendinnetjes en twee vriendjes van hem ook waren gekomen. Het was supergezellig om met z’n allen rond te lopen en de attracties te doen.
Het Sprookjesbos en ’s avonds het Sprookjesboomconcert waren echt favoriet, nog steeds. Dansen en meezingen op de muziek. Zo leuk om te zien hoe de vriendjes met zijn allen hand in hand rond renden en de grootste lol hadden.

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *