Mamamaandag 23 november 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

12269970_529464557221845_835864882_nVan het weekend zijn Liam en ik met Nala op reis geweest naar het verre westen van het land. Op verjaardagsvisite bij Eva die 4 werd en natuurlijk bij omi logeren. We zijn lekker met de hondjes wezen fietsen en wandelen en we zijn op bezoek geweest bij een vriendin van m’n moeder en haar dochtertje. Daar hebben we heerlijke cakejes gebakken. En waar ik eigenlijk het meeste naar uit keek dat weekend, was het strand. Toen ik nog niet in het oosten woonde, gingen we veel vaker naar het strand. We waren nu al een paar maanden niet geweest en ik mis de zee dan echt. Heerlijk langs het water wandelen en kijken naar de golven. Liam kan er ook echt van genieten. Hij liep heerlijk door het water met zijn laarsjes en keek naar de vogels. Hij ging er in z’n eentje vandoor richting de zee, gelukkig stopte hij op tijd. Het was heel koud, maar we hadden geluk, want de zon scheen nog even lekker tussen de (hagel)buien door. En na afloop even lekker opwarmen met warme chocolademelk met slagroom!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *