Mamamaandag 23 mei 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag_23052016Afgelopen zaterdag gingen we voor de tweede keer naar het draagevenement. Een gezellige dag met ons gezin. We zouden die dag ook mensen ontmoeten die we eigenlijk alleen maar via groepjes op Facebook kennen. Eigenlijk vond ik het best een beetje spannend. Natuurlijk ga je naar een evenement met allemaal gezinnen met kleine kinderen. Maar toch kunnen mensen in het echt ineens anders zijn. Gelukkig viel het allemaal reuze mee en hebben we een heerlijke dag gehad. Liam heeft zich supergoed vermaakt op de springkussens en bij de gebarenworkshop. Kyran heeft lekker in de draagdoek gezeten en ik heb zelfs geleerd om hem op m’n rug te dragen. Iets wat ik met Liam toen hij zo klein was nooit durfde. En Maarten en ik hebben gekwijld bij al het leuke speelgoed dat we zagen voor de jongens, mooie kleertjes, toffe rugzakjes en een stoere verjaardagskroon. En natuurlijk hebben we gekletst en gelachen met de andere ouders en genoten van elkaars kinderen. Ook de herkenning als een van de kinderen even een boze bui had of juist heel lekker aan het spelen was. Binnenkort staat er weer een date op de planning met de groep en we hebben er nu al zin in! Over een paar weken is de Ouders Natuurlijk Beurs. Daar gaan we heen met mijn vriendin en m’n schoonouders en ook gaan we weer afspreken met andere leuke ouders die we via Instagram en Facebook kennen. Die hebben we wel al eens ontmoet en ik heb echt zin om ze weer te zien!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *