Mamamaandag 23 maart 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Twee van mijn grote liefdes op één foto. Liam en Nala zijn echt twee handen en poten op een buik. Samen met de bal spelen, achter elkaar aan ‘rennen’ of in de zandbak. Liam gooit met zand en Nala hapt er naar. Ze vinden het allebei helemaal geweldig.
Als ze de kans krijgen gaan ze lekker naast elkaar zitten (als Liam tenminste een keer stil zit). Het weer helpt vandaag enorm mee, lekker naar buiten. Dan gaat het spelen allemaal net wat makkelijker. Buiten kan Liam veel meer ontdekken en gooit hij de bal nog veel verder.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *