Mamamaandag 21 september 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vorige week hebben we de woonkamer een beetje verbouwd. Nou eigenlijk hebben we alleen de bank verplaatst en de grote houten kist daardoor ook.
We hebben vorig jaar de eettafel naar de woonkamer vanuit de keuken en maakten toen meteen twee hoekjes door de bank voor het raam te zetten.
Nu hebben we nog steeds de tafel in de kamer staan, maar door de bank te verplaatsen hebben we meer ruimte in de kamer voor het spook. Zeker nu het kouder wordt buiten, zitten we niet meer hele dagen in de tuin (helaas). En dan is het wel fijn dat het aapje plek heeft op de vloer. En daar heeft hij meteen goed gebruik van gemaakt. Zo heerlijk om te zien en gezellig om samen met de trein en de duplo te spelen. Tot hij gaat gooien met spullen, meestal is het dan tijd om naar bed te gaan.

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *