Mamamaandag 21 maart 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


 
mamamaandag 21-03-2016Wow! Al een jaar Mamamaandag! Een jaar met foto’s van Liam en de laatste weken ook van Kyran. Zo leuk om terug te kijken en te lezen.
Vorige week is Maarten weer begonnen met werken en waren wij dus met z’n drietjes en Nala thuis. Liam en ik hadden bedacht dat we Kyran in bad zouden doen. En dat we daarna zelf ook lekker zouden gaan douchen. Daar was Kyran het dus niet mee eens. Gillen in bad.. Dus snel er weer uit en aan de borst. Daarna viel meneertje snel in slaap. Liam had ik tussendoor snel in het babybadje gezet, zodat hij zichzelf even kon vermaken. Na een tijdje had hij geen zin meer en kwam Liam zelf naar ons toe op het grote bed. Zelf z’n luierbroekje aangedaan en lekker onder de dekens gekropen. Een paar minuten later sliep ook Liam.
Hoera! Kon ik eens lekker helemaal alleen douchen. En het mooie was ook, ik had daarna ook nog tijd om zonder gillende of overhoop gooiende kinderen de berg was op te vouwen. Perfect!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *