Mamamaandag 20 april 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Hoewel ik deze foto niet zelf gemaakt heb, vind ik hem toch de leukste van de afgelopen week. Liam gaat op dinsdag- en donderdagmiddag naar een gastouder bij ons in het dorp. Hij heeft het daar gelukkig heel erg naar zijn zin en ze doen vaak leuke dingen. Dat is voor mij echt een voordeel van de gastouder. Omdat er relatief weinig kinderen komen per dag, kunnen ze makkelijker weg. Naar de speeltuin, even hertjes voeren of naar de boerderij. Dat hebben ze donderdag dus ook gedaan. Liam vindt dieren helemaal geweldig en hij is absoluut niet bang, gelukkig. Alle beestjes moeten geaaid of gevoerd worden. Ze hebben verse melk geproefd en mochten van alles op de boerderij bekijken. En na afloop van bijzondere uitjes krijgen we altijd veel foto’s op gestuurd. Superfijn!

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *