Mamamaandag 19 oktober 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

De afgelopen week heeft het veel geregend. Helaas voor mij vinden Liam en Nala dat echt geen reden om niet naar buiten te gaan. En eerlijk gezegd vind ik het ook niet eens zo erg. Deze week zijn we weer een keertje naar de Rijn gegaan. Nala vindt het heerlijk om de golven terug te drijven. En Liam was er al een tijdje niet geweest en eigenlijk had hij er ook nog niet echt zelf gelopen. Nou hij vond het geweldig! We waren op de fiets over de dijk gegaan en daarna naar beneden waar we via de weilanden naar het water zijn gelopen. Ze gingen er al snel samen vandoor toen het water in het zicht was. Liam had ook nog iets anders gezien aan de andere kant van het strandje, ik vroeg me al af waar hij ineens op af rende. Maar ik had het kunnen weten.. De kribben aan de randen van de strandjes hebben mooie stenen waar je natuurlijk op kunt klimmen.. Klauteraapje! En toen we thuis kwamen hadden we wel warme chocolademelk met slagroom en schuddebuikjes verdiend.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *