Mamamaandag 18 mei 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vrijdag moesten Maarten en ik allebei de hele dag werken. Aangezien de gastouder niet op vrijdag werkt en Liams andere opa en oma een weekendje weg waren, moesten we iets anders verzinnen. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder die helemaal vanaf de andere kant van het land naar ons toe wilde komen. Met de trein is het niet grappig om op één dag heen en weer te gaan, dus blijft ze altijd een nachtje slapen. En dat vinden wij natuurlijk extra gezellig. 😉
Donderdag kwam ze dus al en ik ging haar en Lucky met Liam en Nala van het station ophalen, zodat we lekker met de honden konden gaan wandelen. Ik had ze al lekker gek gemaakt onderweg door steeds te vragen waar omi en Lucky dan waren. Liam was helemaal hyper toen hij omi zag en Nala wilde bijna door het raam springen om haar broertje te begroeten. 😉

We zijn lekker in het bos gaan wandelen. Liam sliep het eerste gedeelte van de wandeling. Maar later heeft hij hele stukken gelopen en gerend. Met stokjes en dennenappels gegooid, de berg opgeklommen en weer naar beneden gegleden, met omi samen gegiebeld en grapjes gemaakt. En hij heeft natuurlijk de honden verteld wat ze allemaal moesten doen. (Niet dat ze naar hem luisterden…) 😛

Helaas ziet Liam zijn omi niet zo heel vaak, maar hij heeft het wel vaak over haar. Ze hebben het zo naar hun zin met zijn tweetjes. Twee handen op een buik zeg maar. Als ik ze zo zie samen, vraag ik me soms wel af hoe mijn vader als opa geweest zou zijn. Vast een hele leuke opa, maar ik zou het toch graag in het echt meegemaakt hebben. Volgend weekend zien we omi gelukkig alweer! Want morgen wordt ze 55 jaar en dat moet gevierd worden. Hiep hiep hoera! 😀

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuk he Chantal dat Liam met iedereen zo kan genieten. En jouw váder…die is tróts, dat weet ik wel zeker. Hij kijkt en ziet dat we het allemaal geweldig doen en daar geniet hij ook telkens weer van. Het is ook leuk dat Liam met Omi zo kan genieten, vooral omdat hij omi niet zo vaak ziet. Dan is het toch helemaal feest. Ik moet ook altijd lachen hoe Liam commando’s geeft aan Nala. Schitterend.