Mamamaandag 18 april 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206802574882753.jpegVorige week was het voor het eerst sinds Kyrans geboorte lekker warm buiten. Dat is een heel verschil met toen Liam geboren werd. Dat was midden in een hittegolf. Toen we uit het ziekenhuis kwamen heeft hij de eerste maand alleen maar rompertjes gedragen of soms een korte broek met t-shirtje erover. Achteraf is dat zo makkelijk. We zaten constant buiten en hoefden hem niet warm te houden met kruikjes en vele lagen kleding.
Hoe anders is dat met Kyran. Toen hij geboren werd was het best koud. Hij had echt meerdere lagen kleding nodig. En dan ook in kleine maatjes, want hij was net zo klein als Liam. (Voor Liam hadden we dus vooral dunne kleertjes en korte mouwen in maatje 44/50.) Dus extra rompertjes en shirtjes met lange mouwen shoppen, zo erg vond ik dat..
Nu dan eindelijk het warmere weer een beetje begint te komen, kunnen we heerlijk buiten zitten en fijner wandelen in de zon. Voor Kyran was het de eerste keer op een kleedje in het gras. Lekker liggen en kijken naar Nala en grote broer die af en toe boven hem kwamen hangen om gedag te zeggen of gekke bekken te trekken. Je zag hem genieten. Hij wordt vast net zo’n buitenkindje als Liam. Of dat hoop ik tenminste. En die extra bergen modderkleren bij de was die heb ik daar wel voor over.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *