Mamamaandag 16 november 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vorige week hebben we weer lekker veel buiten kunnen spelen. Honderd keer van de glijbaan, op het dak van het speelhuisje klimmen, ballen gooien voor Nala, zand door de hele tuin verspreiden. Heerlijk is het! We genoten van het buiten zijn en van het lekkere weer. Toen het aapje voor de zoveelste keer van de glijbaan was geweest, maakte hij er een spelletje van. Eerst de speelgoedauto naar beneden rijden, dan Liam en daarna mijn buik een dikke kus geven. En dat een paar keer achter elkaar. Volgens mij gaat het wel goed komen straks als de baby er is. Liam zat van het weekend al op te noemen wat hij allemaal met zijn babybroertje wil doen. (Of hij het echt begrijpt dat de baby ook uit m’n buik komt, denk ik niet, volgens mij had hij het over baby’s in het algemeen.) Hij wil knuffelen en kusjes geven, een sjone luier geven en koekjes geven, met de bal spelen en kleuren, met de blokken bouwen en met de trein rijden en natuurlijk buiten, buiten, buiten spelen! Ben zoooooo benieuwd hoe hij het over vier maandjes gaat vinden.. Lieve grote broer!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *