Mamamaandag 16 mei 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag_17052016Vorige week maakte ik een foto en toen ik hem bekeek kreeg ik een deja vu. Ik dacht serieus dat ik die foto al eens gemaakt had. Maar ik wist ook zeker dat Kyran nog niet onder de babygym gelegen had. Eventjes spitten in de babyfoto’s van Liam en tada.. Het zijn toch wel echte broertjes. Ook al zijn ze heel verschillend. Kyran is al een stuk boller en groter dan Liam op die leeftijd. Liam sliep makkelijker in de wandelwagen of in de box overdag. Kyran wil alleen maar bij mama of papa liggen. Daarentegen slaapt Kyran ’s nachts veel beter tussen de voedingen en Liam huilde heel vaak ’s nachts. Maar buiten dat ze heel verschillend zijn, lijken ze ook echt op elkaar. Ze vinden het heerlijk in de draagdoek, ze hebben een heerlijke lach met hun hele gezicht. Ze gaan allebei kokhalzen van een speentje.
Op een of andere manier drinken ze ook hetzelfde. Vooral vaak en tussendoor veel in slaap vallen. Ik ben zo benieuwd of Kyran en Liam straks ook nog veel op elkaar lijken. Of ze straks lekker samen kunnen baggeren in de zandbak of overal op klimmen en heerlijke grapjes kunnen maken. Hoe dan ook zullen ze twee heerlijke broertjes zijn.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *