Mamamaandag 15 juni 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Op donderdag moet ik de laatste tijd vaak met de bus naar mijn werk. Dat betekent ook dat ik Liam met de fiets bij de gastouder moet brengen.
Als we hem ’s avonds weer op gaan halen, mag hij soms kiezen of hij met de fiets mee terug wil, of met de auto. Meestal wil hij dan met mij met de fiets mee terug.
Heerlijk zijn die momentjes, geen haast, iedereen aan het eten, dus ook lekker rustig op straat.
Alle dieren die we tegen komen worden uitgebreid bekeken en nageroepen. We zingen liedjes over het weer en de dieren. En natuurlijk heeft meneertje uitgevonden hoe de bel werkt, dus die wordt ook vaaaaak gebruikt. 🙂

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *