Mamamaandag 15 februari 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206284101201235.jpegNa twee weken van ziek zijn, wilden we zondag even weer het huis uit. En dan niet voor een ritje naar de supermarkt. Toevallig kwam mijn vriendin Eefje ook langs en ik vond het wel een goed plan om naar een krijspaleis (binnenspeeltuin) te gaan. Liam en Maarten lekker klimmen en klauteren, terwijl Eefje en ik lekker bij konden kletsen. Liam hield het niet zo lang vol, maar hij genoot de er wel erg van. Na al die tijd binnen hangen en te moe en ziek zijn om zelfs een rondje met Nala te kunnen wandelen, was echt even fijn. We waren er tussen de middag, dus we hebben ook nog even lekker gegeten. Daarna waren Liam en ik wel op, dus thuis lekker rustig aan gedaan. We hebben een spelletje memory gedaan en gekleurd. Het was een fijne dag, eindelijk weer even het huis uit geweest en genoten met elkaar.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *